Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 12-04-2013  |  11 років тому!

Чоловік і жінка «дуетом» відбирали чужі мобільні телефони

Чоловік і жінка «дуетом» відбирали чужі мобільні телефони


Мобільний телефон – чи не найлегша здобич для «вуличних злодії», які завдяки «спритності рук» за лічені секунди можуть залишити Вас без засобів мобільного зв’язку. За статистикою, в поле зору таким шахраям зазвичай потрапляють особи, які тільки-но вели розмову по телефону. Як правило, не чисті на руку особи вдаються до крадіжки якраз в той момент, коли ви кладете телефон до кишені чи сумки.
Так, днями у Ніжині Чернігівської області до правоохоронців з заявою про викрадення мобільного телефону звернувся не один громадянин. Подібність випадків полягала в тому, що грабували чоловік та жінка, наочно знайомі потерпілим. Провівши перевірку, працівники Ніжинського міжрайонного відділу Державної служби охорони та співробітники сектору карного розшуку Ніжинського міськвідділу міліції встановили, що даний злочин скоїли 30-річний чоловік та 34-річна жінка, мешканці м. Ніжин. «Горе-грабіжники» у скоєному зізналися та дали правдиві свідчення. Попередня кваліфікація скоєного ними, передбачена ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).Наразі проводиться подальша перевірка.
УДСО при УМВС України в Чернігівській області
Небагато реклами Чернігова: