Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 12-04-2013  |  11 років тому!

Щоб вберегти авто від крадіжки ДСО пропонує електронну сигналізацію

Щоб вберегти авто від крадіжки ДСО пропонує електронну сигналізацію


Кожен власник автомобіля, незалежно від того вітчизняної він марки чи іноземної, намагається вибрати найефективніший спосіб його охорони. Серед різноманіття варіантів захисту вашого автотранспорту, які пропонує Державна Служба охорони, найпоширенішим є електронна сигналізація, за допомогою якої власник сповіщається про тривожний намір, та пультове спостереження з використанням супутникової навігації по всій території України. Обладнавши авто зазначеною системою, ви матимете наступні переваги:
- цілодобове супутникове спостереження;
- визначення місцезнаходження автотранспортного засобу на території України з точністю до 10 м;
- перевірка руху маршруту з визначенням швидкості руху та відстані.
У разі несанкціонованого проникнення до авто, сигнал „тривога” надходить на пункт централізованого спостереження ДСО та на місце події негайно направляється мобільна група реагування у складі трьох озброєних працівників міліції. Якщо автомобіль рухається, оператор пульту має змогу стежити за його переміщенням в режимі реального часу на карті міста з точністю до 10 метрів, направити додаткову групу ДСО, сповістити мобільні наряди ДАІ для блокування, або примусово вимкнути системи автомобіля для його зупинки.
Окрім цього, за Вашим бажанням, є можливість встановлення в автомобілі тривожної кнопки, скористатись якою можливо при посяганні на Ваше здоров’я або майно. У разі її спрацювання озброєний наряд ДСО реагує по вказаному вище алгоритму.
Залишивши своє авто ночувати під відкритим небом, власники самі провокують крадіїв, яким потрібні лічені хвилини, щоб потрапити до салону вашої автівки, тому не спокушайте долю і подбайте про безпеку свого майна завчасно. 
УДСО при УМВС України в Чернігівській області
Небагато реклами Чернігова: