Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 29-03-2013  |  11 років тому!

Від «домушників» убереже технічна охорона ДСО

Від «домушників» убереже технічна охорона ДСО


 «Прийшла додому, а двері відкриті - квартиру пограбовано!» Майже кожного тижня подібні заяви надходять до правоохоронних органів. Кожен другий громадянин впевнений, що поставивши броньовані двері та безліч замків, заздалегідь застеріг себе від квартирної крадіжки. Але, потрапивши до числа пограбованих, починає замислюватись «чому ж це сталось саме зі мною?» Відповідей на це питання – безліч, але найдієвіше рішення проблем з «домушниками» вам запропонує лише Державна служба охорони, взявши ваше житло під технічну охорону.
Лише за останній тиждень за участі працівників ДСО було викрито та задокументовано три квартирні крадіжки, в яких власники ледь не позбулися як грошових цінностей, так і комп’ютерної й побутової техніки. До слова, скоювати подібні злочини зважуються переважно молоді особи.
Державна служба охорони радить всім небайдужим власникам нерухомого майна подбати про надійний захист вже сьогодні. Фахівці ДСО нададуть безкоштовну професіональну консультацію з питань вибору системи безпеки. За короткі терміни виконуються монтаж, налаштування та підключення до пульту централізованого спостереження. У разі надходження тривожного сигналу на ПЦС до охоронного об’єкту направляється найближча група затримання. За вимогою, оператор ПЦС повідомлятиме про тривожний виклик і власника.
Завдяки якісному обслуговуванню сьогодні захист свого майна ДСО довірили понад 150 тисяч сімей українців та іноземних громадян і щороку їх кількість зростає на 10-20 тисяч.
Та найважливіше, що повинні пам’ятати власники житла, те що не слід залишати відкритими двері, навіть якщо ви вийшли на хвилину, чи навіть тоді, коли очікуєте приходу гостей. Виходячи з помешкання, обов’язково подивіться у дверне вічко та не відкривайте двері незнайомим людям, а якщо ви не можете роздивитись і впевнитись хто прийшов – краще перепитайте. Зачинивши двері, візьміть за звичку ще раз пересвідчитись, що двері закриті, потягнувши за дверну ручку, та ні в якому разі не залишайте ключі під килимком! Важливо також, виходячи з дому, перевірити, чи зачинені всі вікна й балкон, адже це чи не найпростіший спосіб для правопорушника потрапити до вашої оселі. 
УДСО при УМВС України в Чернігівській області
Небагато реклами Чернігова: