Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 27-03-2013  |  11 років тому!

Нічні розваги завершились викликом наряду ДСО

Нічні розваги завершились викликом наряду ДСО
Підприємці, котрі подбали про надійну безпеку свого майна, скориставшись послугами Державної служби охорони, можуть бути спокійними, адже вони мають справу з фахівцями. Відкриваючи кафе, ресторан чи різного роду розважальні заклади, більшість власників турбуються не лише про свою безпеку, а й про своїх клієнтів.
В одному з районних центрів Чернігівщини близько опівночі надійшов сигнал спрацювання тривожної сигналізації з нічного кафе-бару. Негайно прибувши на місце виклику, працівники Державної служби охорони затримали хулігана, котрий чинив протиправні дії, тим самим порушуючи спокій інших клієнтів. Зі слів адміністратора стало відомо, що 35-річний чоловік, випивши зайвого, взявся «зривати зло» на електросушарці для рук. Та на заваді п’яному гніву чоловіка стали працівники Державної служби охорони.
Тепер горе-відпочивальнику доведеться відповідати перед законом, відповідно до ч.1 ст. 194 Кримінального Кодексу України (умисне пошкодження майна). Сума збитків встановлюється.
УДСО при УМВС Українив Чернігівській області
Небагато реклами Чернігова: