запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Як замовити пакети власного дизайну

Починаючи бізнес, пов'язаний із продажами, підприємці намагаються забезпечити свої торгові підприємства всім необхідним. Не останню роль залученні покупців грає обслуговування, зокрема упаковка товарів. Використання для фасування та пакування продукції з фірмовим товарним знаком допомагає запам'ятати і виробника, і продавця. Багато залежить від якості та змісту зображень на пакеті. Дизайн повинен працювати на впізнаваність товарів і асоціюватися з якістю товару, що купується.
 


 

Як створити унікальний дизайн 


Виробнича компанія УкрПак пропонує замовити поліетиленові та біорозкладні пакети з логотипом, що допоможе у просуванні товару та стане ідентифікатором якості продукції. Для створення власного яскравого логотипу, що запам'ятовується, на друкованій продукції необхідно враховувати наступні фактори:

  • Колірна гама зображення. Якщо зображення містить кольорову пляму, розглянути і запам'ятати необхідну інформацію буде складно. Тому в дизайні логотипу краще використовувати два чи три кольори, не більше. Тоді видимість навіть з далекої відстані буде гарною.
  • Зображення. Увагу привертають нестандартні сюжети чи забавні персонажі. Вони приковують погляд споживача та звертають акцент на товар.
  • Друкарня. Мінімальне використання ілюстрацій або їхня відсутність взагалі. Увага привертає незвичайний шрифт, він передає суть інформації.
  • Матеріал. Використовується поліетилен високого та низького тиску або біорозкладний полімер. Вони відрізняються фактурою, способом друку та якістю зображення, а також міцністю та способом утилізації. В даний час споживачі все частіше звертають увагу на екологічність пакувальних пакетів. Тому прагнуть користуватися біорозкладними пакетами, які можуть перетворюватися на біомасу, вуглекислоту та воду всього за три місяці.
  • Вигляд пакетів. Найчастіше для фасування та транспортування використовують пакети-майку. У рекламних та маркетингових кампаніях найчастіше залучають пакети-банани з прорубною ручкою. Як подарункова упаковка більше підходить кульок з петлевою ручкою, найпрезентабельніший і міцніший.


З огляду на всі ці параметри можна створити ідеальний варіант пакувальної продукції з власним логотипом, яка ненав'язливо працює на імідж та продажі компанії.
 


Що необхідно для розробки


Розробкою дизайну пакетів можуть займатися замовники. Якщо вони не можуть запропонувати жодних ідей, то створенням дизайну фірмового логотипу займуться співробітники компанії УкрПак https://www.ukrpak.com/. Штатні дизайнери та маркетологи проводять кілька етапів роботи:

  1. Вивчення сфери діяльності підприємства.
  2. Аналітичний огляд ринку. Необхідний виявлення прямих і непрямих конкурентів у цьому сегменті бізнесу та створення унікального товарного знака.
  3. Розробка власного дизайну з урахуванням графічного рішення та кольорової гами.
  4. Створення ескізів та вибір найкращого варіанту.


Після затвердження логотипу виробником, упаковка запускається до друку та в обумовлений термін замовник отримує свою пакувальну продукцію в повному обсязі.