запомните / запишите
сообщите, что вы нашли информацию
на сайте "Map.cn.ua - Карта Чернигова"

Hовость компании "Головне управління ДФС у Чернігівській області"

07.12.2016

ГУ ДФС у Чернігівській області інформує

Головним управлінням ДФС у Чернігівській області спрямовано до бюджету майже 913 тисяч гривень від реалізації безхазяйного майна     За  десять місяців поточного року на Чернігівщині за рахунок реалізації безхазяйного майна до державного бюджету надійшло майже 750 тис. грн., до місцевого – 163 тис. гривень.      Державна фіскальна служба у роботі з безхазяйним майном та майном, що переходить у власність держави керується постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 1998 року №1340 «Про Порядок обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним».      Головне управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області щороку проводить відбір торгівельних підприємств і організацій, які будуть включені до Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, та протягом року можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави. Остаточне рішення щодо включення торгівельного підприємства до Єдиного реєстру приймається комісією, до складу якої входять представники органів ДФС, фінансових органів, органів внутрішніх справ, служби безпеки та виконавчої служби.     При цьому підприємства повинні відповідати наступним критеріям: досвід роботи не менше одного року у сфері продажу; наявність чистого прибутку у звіті про фінансові результати; відсутність заборгованості за платежами перед бюджетами; наявність у штатному розписі суб’єкта господарювання не менше трьох працівників; відсутність порушень договірних зобов’язань щодо реалізації безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави, суб’єктами господарювання, які раніше перебували у Єдиному реєстрі.     Найбільшим партнером ДФС по роботі з безхазяйним майном є Державна виконавча служба.
Єдиний податок на підприємницьку діяльність сприяє не лише розвитку бізнесу, а й наповненню бюджетів     З метою полегшення ведення підприємницької діяльності чинним законодавством передбачено застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності – особливого механізму справляння податків і зборів, що встановлює заміну сплати окремих платежів на сплату єдиного податку з одночасним введенням спрощеного обліку та звітності.     Станом на початок листопада у Чернігівській області спрощену систему оподаткування обрали 3,8 тисяч юридичних осіб (19 відс. від загальної кількості) та понад 24 тисяча підприємців (64 відс.).     За рахунок сплати єдиного податку на підприємницьку діяльність сформовано 13 відсотків доходів місцевих бюджетів.      З початку року до бюджетів територіальних громад надійшло 357 млн. грн. єдиного податку, у порівнянні до відповідного періоду минулого року сплачено у 1,6 рази або на 136,6 млн. грн. більше.      Більша частина коштів (55 відс. у загальній сумі) сплачена підприємцями – 197 млн. гривень. Від юридичних осіб, що обрали спрощену систему оподаткування та перебувають на ІІІ групі, сплачено 53,6 млн. грн. єдиного податку. Сільськогосподарські підприємства, що перебувають на IV групі, забезпечили надходження у сумі 107 млн. гривень.       Сплата єдиного податку є значним джерелом наповнення для бюджетів територіальних громад Срібнянського (понад 19 відс. загальної суми), Талалаївського (понад 18 відс.), Ічнянського (18 відс.), Носівського (18 відс.), Борзнянського (17,6 відс.), Коропського (майже 17 відс.) районів. У обласному центрі платники єдиного податку забезпечують понад 13 відс. доходів міського бюджету.      Працівниками фіскальної служби області встановлено факти  невідображення  у звітності проведених господарських операцій      За повідомленням управління аудиту, в ході проведення документальної перевірки встановлено, що суб’єктом господарювання «А» було здійснено експорт нафти за договором комісії до  Швейцарії, країни із переліку держав які відповідають критеріям, визначеним п.п.п. 39.2.1.2 п.п. 39.2.1 п. 39.2 ст. 39 Податкового кодексу України, затверджених відповідною Постановою КМУ. У звіті про контрольовані операції за 2014 рік такі господарські операції не були  відображені. Їх  загальна сума становить  220 млн. гривень.     Не знайшли свого відображення у звітності і взаємовідносини з пов’язаною особою резидентом «Б» на загальну суму 50 млн. гривень.     За результатом документальної перевірки до порушника застосовано штрафні санкції  відповідно до п. 120.3 ст. 120 Кодексу  в розмірі 365,4 тис. гривень.     Рішення контролюючого органу щодо визнання вищевказаних господарських операцій такими, що відносяться до контрольованих операцій, підтримано Постановою Чернігівського окружного адміністративного суду. А нараховані штрафні санкції  суб’єктом господарювання сплачено до бюджету.
   Ще одну АЗС, яка працювала без дозвільних документів, викрито на Чернігівщині     Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області у рамках операції «Акциз-2016» викрито АЗС, яка здійснювала роздрібну торгівлю паливно-мастильними матеріалами з порушенням законодавства. У ході проведення оперативних заходів встановили, що реалізація дизельного палива здійснювалась без  відповідних документів дозвільного характеру для даного виду діяльності.      У порушників вилучено 4 тисячі літрів дизельного палива орієнтовною вартістю 80 тисяч гривень та обладнання, що використовувалось для зберігання та реалізації паливно-мастильних матеріалів загальною орієнтовною вартістю 200 тисяч гривень. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 280 тисяч гривень.      Стосовно правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чернігівська митниця ДФС: порушнику митних правил загрожує штраф у понад 2,4 мільйони гривень     Співробітники Чернігівської митниці ДФС тримають на постійному контролі дотримання законності при ввезенні громадянами транспортних засобів з-за кордону. Так, при здійсненні перевірочних заходів митники встановили факт ухилення від сплати митних платежів при ввезенні автомобіля «PORCHE CAYENNE». У даному випадку сума несплачених податків перевищила 566 тисяч гривень.     Порушення викрили при проведенні звірки даних щодо пропущених через кордон транспортних засобів, отриманих від Гомельської митниці. Перевіркою встановлено, що у березні поточного року мешканець Кропивницького виїхав на даному автомобілі (знятому з реєстрації у Білорусі) через пункт пропуску «Нова Гута» Гомельської митниці, який межує з українським - «Нові Яриловичі». Проте в Україну даний автомобіль не в’їжджав.  Шляхом аналітичної обробки відповідей від інших митниць, що надійшли на запити чернігівських митників, встановили злочинну схему, у якій були задіяні три члени родини з однаковим прізвищем. Шляхом маніпуляцій зловмисникам вдалося отримати свідоцтво про реєстрацію даного автомобіля аж у Рівненській області. Вже визначено, що свідоцтво було оформлено за відсутності законних підстав для його видачі на підставі підроблених документів. Ці протиправні дії були спрямовані на ухилення від сплати митних   платежів у розмірі 566,2 тис. гривень.     Після з’ясування всіх обставин правопорушення, громадянина викликали до митниці для надання пояснень. Але запрошення залишилося без відповіді… Пояснення йому доведеться надавати вже у суді.  Митницею порушено адміністративну справу  за ч.1 ст. 483 та ст.485 Митного кодексу України. Санкції даних статей тягнуть за собою штраф у розмірі 100 відсотків вартості предмета порушення митних правил (автомобіль «PORCHE CAYENNE» оцінений майже у 743 тисячі гривень) з його конфіскацією та штраф у розмірі 300 відсотків несплаченої суми митних платежів (несплачена сума становить 566,2 тис. гривень).     
Чернігівські митники припинили незаконну оборудку при переміщенні товарів через кордон     Незаконну схему переміщення через кордон однотипних товарів дрібними партіями викрили співробітники Чернігівської митниці ДФС у пункті пропуску «Нові Яриловичі».     Мешканець Києва вивіз за межі Республіки Білорусь через пункт пропуску «Нова Гута» вантаж ламп та освітлювальних приладів китайського виробництва у кількості 441 од. та вартістю 9,5 тисяч доларів. Ці дані надала на запит українських колег Гомельська митниця. Але український пункт пропуску цей же громадянин перетинав уже на іншому транспортному засобі і задекларував, що ввозить лише 25 од. ламп та освітлювальних приладів вартістю понад 400 доларів. На цей товар він надав відповідні документи. Для ввезення решти товарів він залучив місцевих мешканців. Товар розподілили дрібними партіями, щоб вартість кожної не перевищувала 500 доларів (дозволяється ввозити без оподаткування). Загалом  до участі в оборудці було залучено понад 10 осіб.      Ця схема ухилення від оподаткування не нова. У народі, частіше на західних кордонах, учасників таких схем (які за винагороду переміщують на собі через кордон товари у кількості, що не підлягає оподаткуванню) називають «піджаками». Припинена на Чернігівщині оборудка, можливо, була «пробним каменем»… Порушник, здавалося б, провів велику організаційну роботу. Проте прорахувався. Відносно нього порушено адміністративну справу за ч. 1 ст. 483 (санкції: штраф у розмірі 100 відсотків вартості товарів з їх конфіскацією) та ст. 485 (штраф у розмірі 300 відсотків несплаченої суми митних платежів) Митного кодексу України. Оцінка товару буде проведена додатково. Після проведення необхідних дій справу передадуть до суду.
                   До уваги платників податків!      Міністерством фінансів України затверджено наказ від 23.09.2016 р. № 837 "Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547" відповідно до якого, вимоги щодо відображення акцизного податку (або іншого податку) у Книгах обліку розрахункових операцій (КОРО) не поширюються на записи, які формуються на підставі фіскальних касових чеків, що друкуються реєстраторами розрахункових операцій (РРО), версії внутрішнього програмного забезпечення, яких включено до Державного реєстру електронних контрольно-касових апаратів та комп'ютерних систем до 11.03.2016 р.       КОРО за формами, наведеними у додатках 1 та 2 до Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства доходів і зборів України від 28.08.13 № 417, можуть бути зареєстровані, перереєстровані у відповідному контролюючому органі, а також використовуватись суб'єктами господарювання до скасування реєстрації таких КОРО.       При розрахункових операціях за підакцизні товари такі КОРО можуть використовуватись за умови відображення сум акцизного податку (або іншого податку) у графах, в яких відображається сума ПДВ. Крім того, внесено зміни до форм:      - Книги обліку розрахункових операцій на РРО;      - Книги обліку розрахункових операцій на господарську одиницю.       Наказ набув чинності з 04 листопада 2016 року (опублікований в «Офіційному віснику України» №85 від 04.11.2016 р.). Внесено зміни до Податкового кодексу України щодо уточнення окремих положень про оподаткування неприбуткових організацій       20 листопада набрав чинності Закон України від 06 жовтня 2016 року № 1667-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо уточнення окремих положень про оподаткування неприбуткових організацій» (далі – Закон).     Зазначеним Законом, зокрема встановлено, що доходи неприбуткових релігійних організацій використовуються також для здійснення неприбуткової (добродійної) діяльності, передбаченої законом для релігійних організацій, у тому числі надання гуманітарної допомоги, здійснення благодійної діяльності, милосердя.      Крім того, визначено, що тимчасово, до 01 січня 2018 року, не може бути підставою для виключення неприбуткових релігійних організацій з Реєстру неприбуткових установ та організацій невиконання такими релігійними організаціями вимог до установчих документів, визначених п.п. 133.4.1 п. 133.4 ст. 133 Податкового кодексу України (далі – Кодекс).      З оновленим текстом Кодексу Ви можете ознайомитись скориставшись розділом «Нормативні та інформаційні документи» Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (http://zir.sfs.gov.ua). Довідково: Закон опубліковано в газеті Верховної Ради України «Голос України» від 19.11.2016 № 221.
 Змінено форму та порядок заповнення декларації акцизного податку      Наказ Міністерства фінансів України від 26.09.2016 № 841 «Про внесення змін до форми декларації акцизного податку та Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку»  22.11.2016 набрав чинності.      Ним змінено форму декларації акцизного податку, порядок її заповнення та подання, які були затверджені наказом Міністерства фінансів України від 23.01.2015 № 14 «Про затвердження форми декларації акцизного податку, Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку».       Зокрема, декларацію акцизного податку доповнено двома додатками: 1) Додатком 1прим. 1 «Розрахунок суми акцизного податку з реалізації пального відповідно до підпункту 213.1.12 пункту 213.1 статті 213 Кодексу», який обов’язково заповнюється всіма платниками акцизного податку з реалізації пального (в тому числі виробниками) незалежно від того чи був у звітному періоді об’єкт оподаткування; 2) Додатком 9 «Заява про порушення особою, яка реалізує пальне, порядку заповнення та/або порядку реєстрації акцизної накладної/розрахунку коригування».      У Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку внесено зміни до розділів звітності, в яких декларуються податкові зобов’язання з реалізації палива (розділ В) і реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів (розділ Д).      З оновленим текстом наказу № 14 Ви можете ознайомитись скориставшись розділом «Нормативні та інформаційні документи» Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (http://zir.sfs.gov.ua).
У пункті пропуску «Горностаївка» на Чернігівщині вилучені відзнаки радянських часів     Співробітники Чернігівської митниці ДФС спільно з прикордонниками під час здійснення митного контролю потягу сполученням «Одеса –Барановичі» виявили у громадянина України друковані матеріали 1938-1945 років.     Мешканець Севастополя намагався вивезти до Білорусі наступні предмети: атестат УРСР датований 1938 роком, а також «Благодарность за овладение городом Дрезден», «Благодарственная грамота», довідка про оголошені подяки громадянину, подяки «За форсирование реки Одер» та «За безупречную службу» - усі датовані  1945 роком. Вивезення з України таких предметів заборонено без наявності відповідних дозвільних документів. Проте громадянин не повідомив співробітника митниці, що переміщує зазначені предмети ані в усній формі, ані письмово. У декларації зазначив, що переміщує тільки особисті речі.     Такі дії підпадають під порушення статті 472 Митного кодексу України. Предмети вилучені та будуть передані на експертизу для встановлення їх цінності. У митниці ж пояснили, що якби громадянин задекларував предмети, які заборонено вивозити без спеціального дозволу, то міг би залишити їх на зберігання у митниці, а пізніше, при поверненні в Україну, забрати.    Обізнаність платників податків – запорука уникнення помилок та порушень    На сьогодні в усіх галузях законодавства  діє велика кількість нормативних актів, що часто завдає немалих клопотів з їх відстеженням. Журнал «Вісник. Право знати все про податки і збори» стане вам у цьому найкращим помічником і порадником. Це офіційне видання Державної фіскальної служби України. На його сторінках передплатники мають змогу оперативно отримувати  новини щодо змін у податковому законодавстві.     Це інформація з перших вуст. Адже на його сторінках постійно публікуються консультації та коментарі фахівців Державної фіскальної служби України. В журналі ви зможете ознайомитись з матеріалами щодо принципів діяльності податкових та митних органів,  аналізу проблем оподаткування та бухгалтерського обліку, нормативними актами,  а також отримати ексклюзивну, цікаву та корисну інформацію.      Це видання допомагає як юридичним, так і фізичним особам – платникам податків. Користуються ним також і працівники органів ДФС. Передплата офіційного видання ДФС дає змогу платникам податків уникати помилок в роботі та порушень законодавства. А для фіскального органу – це канал оперативного донесення офіційних роз’яснень законодавчих змін до платників податків.       Шановні платники податків! Передплативши Журнал «Вісник. Право знати все про податки і збори» ви заощадите свій час та будете надійно підковані в законодавчо-нормативному просторі.Питання ведення зовнішньоекономічної діяльності обговорили митники з підприємцями      «Круглий стіл», що відбувся у Чернігівській митниці ДФС нещодавно, був присвячений питанням спрощення зовнішньоекономічної діяльності. У першу чергу це стосується тих підприємств, що застосовують положення економічної частини Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони (далі - Угода).       Відповідно до Угоди кожна сторона зменшує або скасовує ввізне мито на товари, що походять з  іншої сторони. Товари, що походять з Європейського Союзу, після ввезення до України підпадають під дію цієї Угоди за умови подання сертифікату з перевезення товару EUR.1 або декларації-інвойсу, складеної затвердженим експортером чи експортером  будь-якої партії товару, якщо вартість її не перевищує 6000 Євро.       Присутніх на заході представників підприємств та брокерів найбільше цікавили нюанси заповнення граф сертифікатів з перевезення товарів EUR.1, який надається до митного оформлення ввезеного на митну територію України товару. Співробітники управління адміністрування митних платежів, у свою чергу, детально проаналізували найбільш типові помилки, що допускаються при оформленні сертифікатів. А також розповіли про порядок поновлення режиму вільної торгівлі та повернення  сум сплачених митних платежів.За третій квартал податку на прибуток надійде майже на 4 мільйони гривень більше ніж за другий     Як повідомили в управлінні податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДФС у Чернігівській області, за 3 квартали 2016 року з податку на прибуток по області прозвітувало 272 суб’єкти господарювання, сума доходу в яких за 2015 рік склала більше 20 млн. гривень. Звітним   податковим періодом для  таких платників є квартал.        Сума нарахованого податку на прибуток  за 3 квартал 2016 року склала 35,8  млн. грн.,  та  порівняно  з  показниками 2 кварталу зросла майже на 4 млн. грн. або на 11 відсотків.      За результатами  поданих декларацій за 3 квартали 2016 року збиткову діяльність задекларували 60  суб’єктів господарювання. Сума збитків  склала  майже 1698 млн. гривень. Подолали збитковість 8  підприємств. Вийшовши із стану збитковості, вони задекларували  прибуток в сумі 3,9 млн. гривень.      
Припинено діяльність конвертцентру з незаконним обігом понад 200 мільйонів гривень     Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Чернігівській області у взаємодії з прокуратурою Чернігівської області припинили діяльність конвертаційного центру. Конвертцентр був розташований у Києві та надавав послуги підприємствам реального сектору економіки у частині формування незаконного податкового кредиту з ПДВ та переведення безготівкових коштів у готівку.      Для прикриття незаконної діяльності учасники центру використовували понад 30 транзитно-конвертаційних підприємств, зареєстрованих на переселенців із зони АТО. Загальний обсяг проконвертованих коштів за 2016 рік становить понад 200 млн. грн.     Схема конвертації полягала у тому, що підприємства–замовники реального сектору економіки перераховували грошові кошти у безготівковій формі на рахунки підприємств, що входили до складу конвертаційного центру. Потім ці кошти переводились у готівку та поверталися підприємствам–замовникам. За свої послуги зловмисники брали 12-13 відсотків від виведеної у «тінь» готівки.     До проведення операції був залучений спецпідрозділ ДФС України «Фантом», до складу якого входять податкові міліціонери, що несуть службу в зоні проведення АТО.     У ході здійснення слідчо-оперативних заходів проведено низку  обшуків у приміщеннях та автомобілях, що використовувалися ділками у своїй незаконній діяльності. При цьому вилучено 30 печаток фіктивних підприємств, «чорна» бухгалтерія, комп’ютерна техніка, засоби зв’язку та інші предмети, що є доказами незаконної діяльності організаторів конвертцентру.     Накладено арешти на рахунки підприємств транзитно-конвертаційної групи на суму 7 млн. 800 тис. гривень.      Наразі проводиться комплекс слідчих заходів, спрямованих на встановлення повного кола причетних осіб, з метою притягнення їх до кримінальної відповідальності та відшкодування завданих збитків. З початку року фахівцями ГУ ДФС у Чернігівській області викрито 29 кримінальних правопорушень     За інформацією сектору боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДФС у Чернігівській області станом на 01.12.2016 року в Єдиному реєстрі досудових розслідувань обліковано 29 кримінальних правопорушень. З них: 13 кваліфікуються за ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), 2 – за ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), 3 – за ст. 366 (службове підроблення). Загальна сума нанесених державі збитків складає понад 30 млн. гривень.     Нагадуємо, що за легалізацію доходів, одержаних злочинним шляхом,                                     статтею 209 Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність.
     Правова допомога у правовій державі     10 грудня міжнародна спільнота відзначає День прав людини – присвячений проголошенню Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.     Обізнаність громадян в області законодавства, зокрема податкового, займає важливе місце в розбудові України як правової держави. Однією з основних конституційних гарантій держави є право на правову допомогу та можливість отримувати інформацію про зміст прав та обов’язків.     Фактами підвищення дієвості механізму соціально-правового захисту прав людини є підвищення рівня правової культури та свідомості суб’єктів права, надання допомоги професійними юристами.     Головне управління ДФС у Чернігівській області інформує суб’єктів господарювання про можливість отримання (в межах компетенції органу) первинної правової допомоги населенню з питань реалізації і захисту прав людини як через мережу громадських приймалень громадян, так і надання роз’яснень фізичним особам – підприємцям, особам що проводять незалежну професійну діяльність, та у зв’язку з актуальністю сьогодення не тільки учасникам антитерористичної операції котрі здійснюють підприємницьку діяльність, а і членам їх сімей, особам внутрішньо переміщеним та особам постраждалим внаслідок антитерористичної операції.      Крім того, з питань отримання інформації щодо пільг в оподаткуванні атовців (не включення до оподатковуваного доходу грошової та благодійної допомоги, не обкладання грошового забезпечення військовим збором,  інших), до податкових інспекцій також можуть звертатися роботодавці та волонтери.      Надання працівниками фіскальних органів належної правової підтримки, обговорення правових проблем з питань оподаткування та реалізація правових потреб платників податків Чернігівщини чи внутрішньо переміщених осіб є запорукою дотримання прав людини та налагодження шляхів співпраці.  Майже 650 мільйонів гривень податків і зборів сплачено до бюджетів Чернігівщини у листопаді 2016 року     У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області повідомили, що  у листопаді до бюджетів усіх рівнів надійшло 649 млн. грн. податків і зборів. За рахунок добровільної сплати бюджети поповнились на 623 млн. грн. (96 відсотків загальної суми). Від стягнення податкового боргу надійшло 19,5 млн. грн., за результатами проведення контрольно-перевірочних заходів – понад 4 млн. грн., внаслідок припинення діяльності конвертаційного центру забезпечено додаткових надходжень у сумі 2,3 млн. гривень.      До державного бюджету зібрано більше 334 млн. гривень. У порівнянні до відповідного минулорічного періоду забезпечено приріст на 94 млн. грн. в основному за рахунок зростання сплати податків: на додану вартість, на прибуток підприємств, на доходи фізичних осіб та військового збору.      До місцевих бюджетів сплачено понад 314 млн. гривень. Внесені до законодавства зміни щодо децентралізації управління фінансами посприяли збільшенню надходжень у 1,6 рази у порівнянні до відповідного періоду минулого року. Виконання бюджетних призначень доходів територіальних громад у цілому по області забезпечено на 129 відсотків, що дозволить у повній мірі профінансувати заплановані соціальні програми та виплатити заробітну плату працівникам, що отримують її з місцевих бюджетів.      Як і у минулих місяцях, частка податку на доходи фізичних осіб та військового збору у наповненні бюджетів усіх рівнів залишається досить значною – 37 відсотків загальної суми надходжень по області. За рахунок своєчасної виплати заробітної плати у листопаді надійшло 240 млн. грн. цих податків. Місцеві бюджети отримали з цієї суми 166,5 млн. грн., у результаті чого вклад податку склав 53 відсотки. Ще по 15 відсотків збору до місцевих бюджетів забезпечили єдиний податок на підприємницьку діяльність (46,2 млн. грн.) та податок на майно (45,5 млн. грн.). Акцизного податку від реалізації алкогольних напоїв, тютюнових виробів, палива сплачено 21,3 млн. грн. (7 відс. загальної суми доходів місцевих бюджетів).Єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Чернігівській області за листопад надійшло більше 208 млн. грн., рівень попереднього місяця перевищено на 6,3 відс. або на 12,3 млн. гривень.

Другие новости компании "Головне управління ДФС у Чернігівській області"

13.12.2018
12.12.2018
12.12.2018
11.12.2018
11.12.2018
16.08.2018
03.08.2018
24.07.2018
13.07.2018
04.07.2018
19.06.2018
11.06.2018
06.06.2018
01.06.2018
01.06.2018
16.05.2018
08.05.2018
26.04.2018
26.04.2018
17.04.2018
16.04.2018
06.04.2018
06.04.2018
06.04.2018
29.03.2018
29.03.2018
29.03.2018
23.03.2018
23.03.2018
23.03.2018
19.03.2018
19.03.2018
14.03.2018
14.03.2018
14.03.2018
14.03.2018
14.03.2018
14.03.2018
02.03.2018
26.02.2018
21.02.2018
20.02.2018
13.02.2018
13.02.2018
12.02.2018
12.02.2018
12.02.2018
08.02.2018
08.02.2018
06.02.2018

← Новости компаний