запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Новина компанії "DESNA AQUA SPORT"

06.02.2020

Дитячий фітнес

Дорогі друзі!
У @desnaaquasport відкривається дитячий фітнес для дітей від 4 до 6,5 років.
Тривалість - 40 хв.
❤️Ритмічна гімнастика - це гімнастика з оздоровчою спрямованістю, основним засобом якої є комплекси гімнастичних вправ, різні за своїм характером, що виконуються під ритмічну музику переважно потоковим способом і оформлені танцювальними рухами. Ритмічна гімнастика в своєму роді унікальна. Тут і темп, і інтенсивність рухів, і робота всіх м'язів і суглобів.
❤️Бейбі фітнес (дитячий фітнес) - це унікальна комплексна програма, що поєднує розвиваючі, ігрові та фізичні заняття (логоритміка, гімнастика, аеробіка, степ-аеробіка, уроки йоги, різні стилі і напрямки фітнесу)

Завдання програми: - сприяти розвитку координації рухів (рук, ніг, голови), внутрішньої зібраності, підтягнутості дітей;
- зміцнювати здоров'я і підвищувати працездатність дітей-дошкільнят;
- підвищувати інтерес дітей до занять фізичними вправами через ігрову діяльність;
- раскривать творчий потенціал дитини;
- сприяти через рухово-ігрову діяльність емоційному розвитку дитини;
- сприяти формуванню правильної постави.
❤️«Пограй-ка»
Комплекс фізичних вправ і рухливих ігор, позитивний вплив яких впливає на розвиток таких психічних процесів як: сприйняття, мислення, пам'ять, увагу, уяву. Заняття фітнесом в дитячому віці виступає як необхідна умова формування основних структур і функцій організму: кісткова система, м'язовий апарат, серцево-судинна система, дихальна і нервова система.
Це комплексна програма, що поєднує розвиваючі, ігрові та фізичні заняття (логоритміка, гімнастика, аеробіка, степ-аеробіка, що включають різні стилі і напрямки). Заняття проходить в ігровій формі, спрямоване на загальний розвиток організму дитини.
❤️«Топотушки»
Комплекс вправ для формування правильної постави, Розвиток координації рухів,
Загартовування організму, вправи для ніг, які допоможуть в боротьбі з плоскостопістю і іншими деформаціямі. Такі вправи будуть корисні і здоровому дитині, але перш за все їх потрібно робити діткам, у яких вже виявилося плоскостопість.
Деталі щодо послуги можна отримати за телефоном:
+380738803535
+380978803535

Наша адреса:
Проспект Перемоги 34

Коментарі

 map.cn.ua (0)  

← Новини компаній