Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Магазин професійної косметики для волосся. Центр комплексного обслуговування салонів краси "Ducastel". (Інтернет-магазин, офіс-магазин)

"Еліт парфум" Інтернет-магазин елітної парфумерії та косметики (Переглядайте у прайсах товари за низькими цінами)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(066)... показати телефон
+38(063)... показати телефон
Artem_Asaulenko
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Безготівковий розрахунок
Webmoney
Міжнародні переклади
Мобільні платежі
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
2000
0900
2000
0900
2000
0900
2000
0900
1800
0900
1700
0900
1700
без перерви
Ми працюємо з 9:00 до 23:00, замовлення приймаємо щодня у зручний для вас час.
Директор:
Жуков Сергій Павлович
Знижки, програми лояльності:
Клуби постійних клієнтів
Постійним клієнтам знижки -5%-10%
Повідомте, що ви знайшли інформацію на сайті «Map.cn.ua - Карта Чернігова»
та отримайте знижку – 2%
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 6 людей.
Минулого місяця - 18 людей.
За останні 6 місяців –125 людей.
Про компанію:
Наша Чернігівська інтернет компанія представляє свої товари та новий інтернет магазин Mirparfum.com.ua, який спеціалізується на продажах оригінальної елітної парфумерії та косметики. Якщо ви хочете придбати для себе або подарувати коханій людині парфумерію чи косметику, то кращих умов для покупки, ніж у нас на Mirparfum.com.ua, вам не знайти. Наша позиція на Чернігівському ринку є актуальною і ми пропонуємо свої товари не тільки постійним клієнтам, а й людям з інших міст.
Наша мета – виконувати бажання своїм клієнтам, висунути тільки найпотрібніші та наймодніші світові аромати елітної парфумерії. І робимо доставляємо вам лише універсальні новинки!
Наша робота – це надійність між клієнтом та доступне придбання якісного товару для людей! Ми робимо все необхідне своїм клієнтам.
Наше завдання – створити найвигіднішу цінову пропозиціюдля свого замовника та клієнта! Ми намагаємося надати лише оптові ціни на всю оригінальну продукцію на елітну парфумерію та косметику.
Послуги:
Ми пропонуємо тільки найоригінальнішу парфумерію, кожен бренд у нашій компанії та інтернет-магазині відповідає всім вищим європейським стандартам та нормам. Ми займаємося лише з офіційними представниками елітної парфумерії та косметики, для вас ми гарантуємо бездоганну якість. У нас ви можете придбати парфуми, туалетну воду, косметику світових парфумерних будинків із 100% оригінальністю якості.
Збалансована швидкість роботи нашої компанії забезпечує стабільний зв'язок із клієнтом під час замовлення та повної доставки нашого товару. У більшості випадків доставка здійснюється по Чернігові безкоштовно, по Україні доставляємо будь-якою зручною для вас поштою.
Кожен клієнт для нас – це бажаний гість і наша певна мета якнайкраще догодити своєму гостю в замовленні парфумерії та косметики.
Додаткова інформація:
Сміливо можемо уявити найбільш широкий асортимент жіночої та чоловічої елітної парфумерії. Особливу увагу приділяємо декоративній косметиці та косметиці по догляду за тілом, кучерями, наш асортимент постійно розширюється. Більше того, на парфумерному ринку ми пропонуємо не тільки оптові ціни, а й ще надаємо знижки постійним клієнтам.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!