Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Феміда-Безпека (Приватне охоронне підприємство)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(063)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
За домовленістю
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
X X
без перерви
Директор:
Олександр Дзюба
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 11 людей.
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –16 людей.
Про компанію:
Приватне охоронне підприємство «Феміда-Безпека», це гарантія вашої безпеки. Охоронне підприємство «Феміда-Безпека» надає охорону об'єктів усіх форм власності: магазинів, офісів, підприємств промислового та сільськогосподарського профілю, будівельних об'єктів, приватних будинків, дач. Професійна охорона об'єктів нашими спеціалістами – ndash; це гарантія вашого спокою та збереження вашого майна. Процес нашої роботи злагоджений, організований завдяки досвіду та високій відповідальності співробітників нашого підприємства.
Приватне охоронне підприємство «Феміда-Безпека» надає фізичну охорону об'єктів, включає збереження матеріальних цінностей, забезпечення контрольно-пропускного режиму, встановлення аудіо та відеоконтролю, систем охоронно-пожежної безпеки. Якщо вас зацікавили наші послуги, звертайтесь до наших фахівцівпідприємства.
Ми працює прозоро та абсолютно легально. Укладаємо договір на надання послуг, а перед процедурою укладання проводимо компетентну оцінку об'єкта. Це дозволяє нам підібрати оптимальні рішення у побудові системи безпеки.
Фахівці нашого підприємства завжди готові надати рекомендації щодо всіх питань безпеки. Ми розробляємо концепцію безпеки всього підприємства. Наші фахівці розкажуть про правила поведінки за надзвичайних ситуацій, а також допоможуть підібрати персонал та перевірити інформацію про кожного з них.
Якщо вам потрібний аудит з безпеки, звертайтеся до нас. Ми проведемо весь комплекс заходів, які допоможуть вам зрозуміти, наскільки захищена ваша компанія, де найбільш вразливі місця, і навіть звідки може статися витік інформації. Наші фахівці обов'язково дадуть вам актуальні рекомендації щодо вдосконаленняпоточної ситуації, які допоможуть вам запобігти можливим зовнішнім і внутрішнім загрозам.
Додаткова інформація:
Ваша безпека наша повсякденна праця.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Дима | 25.06.2015 23:09:45 | ip: 172.16.182.56
Стаж роботы 3 года
Лавров | 13.07.2014 10:26:46 | ip: 91.217.66.233
Порядок, дисциплина и профессионализм ! Ребята работают с полной отдачей на результат!
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: