Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Теплий будинок (Оптово/роздрібна торгівля обладнанням для опалення, газифікації, водопостачання. Котли, водонагрівачі, радіатори, обігрівачі, лічильники газу/води, і т.д.)

Вікна Корса

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(0462... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1400
X
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –14 людей.
Про компанію:
Великий всеукраїнський виробник металопластикових конструкцій з німецького профілю REHAU, представленої у м. Чернігові офіційним представником ТОВ"Фірма"Ефект"


Металопластикові вікна та двері від провідного виробника вікон в Україні. Висока якість продукції та професійний монтаж. Гарантія на виріб 10 років на вікно в цілому.
З настанням холодів ми все більше починаємо цінувати тепло та затишок у власному будинку. Створити комфортний клімат у своїй оселі можна за допомогою надійних та добротних металопластикових вікон.

Вибір конструкцій для житлового приміщення або офісу — справа серйозна, адже вікна встановлюються не на рік і не на два. Можна спробувати самостійно розібратися у різноманітності пропозицій профільних систем, склопакетів та фурнітури. Можна відвідати безліч віконних салонів і вислухати описи переваг тієї чи іншоїкомпанії-виробника. І можна витратити не один тиждень на пошук відповідного саме для Вас рішення.

Торгова марка Корса заощаджує Ваш час, пропонуючи скористатися послугами нового інтерактивного сайту. З його допомогою, не виходячи з дому або не залишаючи робочого місця, Ви можете отримати безкоштовну консультацію Вашого персонального менеджера-консультанта, який допоможе визначитися з конфігурацією вікон, які ідеально підходять саме для Вашого будинку. Консультація доступна у будь-якій зручній для Вас формі — телефоном, через e-mail, в режимі on-line.

Вам необхідний замір? Викликайте замірника на узгоджений час. Вам ця послуга також надається безкоштовно. Кваліфікований менеджер зробить індивідуальний прорахунок Вашого замовлення, проконсультувавши Вас щодо вибору додаткових комплектуючих. Ви отримаєте оформлений прорахунок на Вашу електронну адресу.

Фірмовісалони «Вікна КОРСА» славляться повним циклом послуг: виміри, кваліфікована консультація менеджера, якісна установка вікна, гарантійне обслуговування.

ТМ КОРСА виготовляє розсувні та поворотно-розсувні системи вікон та дверей, зручних у приміщеннях з обмеженим простором, оскільки вони дозволяють зберегти місце, необхідне для відкриття звичайних поворотних або відкидних систем.

Кожне пластикове вікно від торгової марки Корса — це створений індивідуально для Вас високотехнологічний механізм, який пройшов лабораторні та сертифікаційні випробування та був проконтрольований на всіх етапах, особливо на етапі виробництва вікна.
З 1 червня 2009 року на металопластикові конструкції ТМ КОРСА надається 10 років гарантії.

Рівно 10 років тому було виготовлено перше вікно з металопластикового профілю німецького концернуРЕХАУ. Це був початок партнерської співпраці двох лідерів, що триває 10 років. Наш багаторічний досвід — це впевнена гарантія на продукцію, яку ми виготовляємо для вас.

Вікна Корсу з профілю РЕХАУ прослужили першим замовникам 10 років. Сьогодні ми можемо впевнено надавати 10-річну гарантію на нашу продукцію, тому що її якість витримала випробування часом.
Послуги:
Виробництво, продаж, встановлення та сервісне обслуговування металопластикових конструкцій будь-якої складності, захисних ролет, секційних гаражних воріт, жалюзі, алюмінієві фасадні та дверні системи, будівельні роботи.
ГАРАНТІЯ 10 РОКІВ! на вікна та двері.
Додаткова інформація:
Наші вікна встановлені у сотнях квартир у Чернігові та райцентрах. Наприклад, новий багатоповерховий будинок на вул. Малясова повністю засклений нашими вікнами. Крім того, Менський сирзавод, Чемерський спиртзавод, офіси «Приватбанку» та «Кий Авіа». Пишаємося ми та столичними замовленнями – рестораном «Мисливець» у Гідропарку та київським офісом компанії УГМК.
Найчастіше ми виконуємо весь фронт робіт. Починаючи від усної консультації, виміром та закінчуючи монтажем конструкцій. Більше того, якщо для виконання замовлення необхідні спеціальні розрахунки, то ми пропонуємо замовнику повний пакет послуг, включаючи проектування конструкції та виготовлення креслень, та відповідаємо за їх відповідність усім ГОСТам та архітектурним нормам. Адже вікна сьогодні це складний механізм, що потребує серйозного та професійного підходу.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Сергей | 28.07.2018 00:49:44 | ip: 130.180.210.85
Хочу всех предупредить, будьте внимательны. Это шарашкина контора, директор быдло хамовитое, менеджер от него тоже недалеко ушла. Ни в коем случае не обращайтесь в эту шарашкину контору. Окна устанавливают алкаши, приехали пьяные монтажники с перегаром, без уровня установили косо-криво, пены не хватило, на крепежах сэкономили. Меня во время установки не было дома, дома была беременная жена. Эти уроды воспользовались ситуацией, что дома беспомощная девушка.
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: