Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Майстерня з ремонту стартерів та генераторів усіх виробників (СТО)
Запчастини JAC, FAW, Фотон, Hyundai, JAC Sunray HFC 5049 Jac, GEELY, CHERY. Олії, фільтра (оптовий склад-магазин)

Переїзди "Бджоли"

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(0462... показати телефон
+38(093)... показати телефон
+38(095)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
За домовленістю
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Вчора – 3 людей.
Останні 30 днів – 3 людей.
За останні 6 місяців –9 людей.
Послуги:
Наша компанія надає повний спектр послуг з організації переїздів у Чернігові та з Чернігова в інші області України. Гарантія безпеки та стислі терміни перевезення.
Індивідуальний підхід плюс гнучкі тарифи. Замовте свій переїзд зараз!
У будь-який час ми готові надати Вам:
Акуратне навантаження-розвантаження майна з повною матеріальною відповідальністю
Професійне розбирання-збирання меблів з гарантією на роботи
Пакувальні матеріали анти-скретч, що захищають упаковані поверхні від механічних пошкоджень
Спецавтотранспорт, обладнаний пристроями для запобігання падінню/тертя/ковзанню предметів, що транспортуються.
Не турбуйтеся щось забути або проґавити в розмові з диспетчером: наші менеджери самі поставлять вам усі необхідні питання щодо майбутнього транспортування вантажу, щоб виключити можливі «сюрпризи»
Зробившивибір перевізника на користь компанії "Переїзди-Бджоли", ви можете більше не хвилюватися за ваше майно, тому що воно опиниться у надійних руках.
Ми допомагаємо здійснити переїзди Черніговом, областями, Україною. З нашою допомогою ви незабаром зможете насолодитися затишком свого нового будинку, не піднявши жодної коробки.

- Продаж пакувального матеріалу для переїзду

У Вас на носі переїзд і пов'язані з ним майбутні клопоти приводять Вас в жах? Не лякайтеся і не впадайте у відчай, розумно розроблений план переїзду, будь він квартирний, офісний або дачний – це вже 50% успіху. І ось тут одним з важливих питань переїзду є упаковка і маркування речей, що перевозяться. Як застрахувати себе від неприємних сюрпризів у вигляді поломки або втрати речей?
Залежно від габаритів, маси, цінності та міцності вантажу, що транспортується, вибирається і тип упаковки. Так, наприклад, длятранспортування м'яких меблів відмінно підійде
повітряно-бульбашкова плівка, яка захистить Ваші меблі від можливих неприємних динамічних контактів з дверними одвірками та кутами.
Листовий картон послужить гарним захистом для корпусних меблів, таких як шафи, столи та комоди.
Картонні коробки всіляких форм та обсягів дозволять Вам компактно упаковати безліч дрібних речей, оргтехніку або тендітні декоративні речі.
Стретч-плівка надасть Вам допомогу не тільки в упаковці речей, що перевозяться, але й надійно захистить їх від пилу, вологи і бруду.
Використовуючи матеріали для пакування, Ви, тим самим позбавляєте себе багатьох проблем, пов'язаних з переїздом, забезпечуючи збереження речей.
Пакувальні матеріали – це зручне, сучасне, якісне вирішення питань транспортування. Вдалого Вам переїзду!


- Вантажник – працівник високої кваліфікації

Більшість нашихспівгромадян, які замовляють переїзди, послуги вантажників сприймають упереджено. Так склалося, що у нашій країні робота вантажника, яким виконується переїзд, перевезення меблів тощо. асоціюється з некваліфікованою працею, заснованою лише на грубій фізичній силі. Найчастіше цьому сприяють і самі мувінгові компанії, які у своїх рекламних оголошеннях акцентують увагу на тому, що переїзд здійснюється тверезими вантажниками, ніби за умовчанням мається на увазі зворотне.
Організація якісного переїзду – завдання не з простих. І насамперед його якість залежатиме не від виду транспорту для вантажоперевезень, а від кваліфікації вантажників, які не тільки повинні бути міцними фізично, а й зобов'язані мати навички роботи з такелажною технікою, збирання-розбирання меблів, демонтаж та встановлення різних предметів побутової техніки.
Таким чином, професіявантажника поєднує у собі низку інших професій. Крім цього, навантажувача покладається відповідальність за повну безпеку цінностей, що перевозяться. Особлива делікатність від нього потрібна у тих випадках, коли здійснюється перевезення піаніно, предметів антикваріату, посуду, кімнатних рослин та інших тендітних та цінних предметів.
Окрема категорія вантажників – такелажники. Ці професіонали виконують складні та найчастіше небезпечні такелажні роботи, пов'язані з підйомом та перенесенням особливо важких предметів.
У зв'язку з тим, що на остаточну підсумкову вартість подібних послуг впливає безліч причин, розрахувати її по телефону досить важко, проте все ж таки можливо, тільки в цьому випадку Вам потрібно буде докладно описати диспетчеру характеристики вантажу, що перевозиться, а також надати інформацію про місце його навантаження та вивантаження.
Безперечно, подібні підрахунки можуть міститипохибки, бо замовнику, як непрофесіоналу, важко враховувати всі аспекти. Саме з цієї причини ми рекомендуємо Вам розпочати перевезення з виклику нашого менеджера, який проведе потрібні виміри, оцінить та підбере такелажне обладнання та пристрої, що підходять для конкретного виду навантаження та транспортування.

- Вивіз та утилізація старих меблів

Ви вирішили зробити в квартирі ремонт, а старі меблі не вписуються в оновлений інтер'єр? Вирішили утилізувати обридлі меблі і купити нові? Чи старі меблі вже відслужили свій термін і втратили презентабельний зовнішній вигляд та функціональність? Не поспішайте вивозити старі меблі самостійно! Якщо ви просто виставите її на сходову клітку або біля сміттєвих баків, сподіваючись, що її хтось забере, це може закінчитися чималим штрафом. До того ж, демонтаж, вивезення на утилізацію меблів часто пильна та важка справа, що вимагаєспеціальних навичок та інструментів.
Компанія "Переїзди-Бджоли" здійснює розбирання (демонтаж), вивезення та утилізацію старих меблів максимально акуратно, швидко, у зручний для Вас час.
Професійні вантажники при вивезенні старих меблів виконують всі роботи вкрай делікатно, щоб не зіпсувати новий ремонт, не подряпати двері або просто не знести одвірок. Розбирання здійснюється не в квартирі, а на сходовій клітці, щоб після вивезення меблів залишилося якнайменше сміття.
Здійснюючи вивіз меблів, наша компанія, для вашої зручності, утилізує її не в контейнер (не завжди можливо поставити контейнер біля під'їзду), а в спеціальний фургон меблевий, який вивозить старі меблі на звалище.
Компанія "Переїзди-Бджоли" здійснює вивіз на утилізацію меблів без вихідних у Чернігові. Крім цього ми займаємося квартирними, офісними, банківськими, дачними переїздами, атакож надаємо послуги вантажників.

- Перевезення сейфів та банкоматів

- Демонтажні роботи

- Вивіз будсміття із завантаженням або без
Небагато реклами Чернігова:
Відгуки про компанію:
Андрей | 10.08.2015 15:33:30 | ip: 94.153.69.18
Бессовестные ворюги! При переезде воруют вещи клиентов.
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: