Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Сівер Друк (Сівер Друк) (друкарня, оперативна поліграфія, друк)

Зовнішня реклама (Зовнішня реклама. Бігборди. Реклама. Ліфти. Реклама у маршрутках. Інтернет реклама.)

Меню компанії:
показати
Акція: з 13.12.2016 по 09.12.2023 | акція закінчилася 4 місяця тому

Викликати асенізатор гавновоз для середніх глибоких ям автомийок.

Викликати асенізатор гавновоз для середніх глибоких ям автомийок.
 
Асенізаторські послуги по Чернігові та Чернігівському району 2021 р. strong>
У вас середня або глибока зливна яма і потрібен асенізатор? Ми готові допомогти  

+38(093)994-87-87, (098)994- 87-87

(якщо цю секунду не відповідаємо - значить викачуємо чиюсь яму, без церемоній дзвоніть через пару хвилин - ми цінуємо і поважаємо своїх клієнтів).
http://11067.map.cn.ua
У нас низькі ціни, приємний і ввічливий водій, ми виконуємо свою роботу якісно, ​​відповідально, швидко, акуратно  - без сумніву один раз спробувавши, ви залишитеся нашим клієнтом!
 
У нас найкращі ціни в Чернігові та найкраща якість послуг!< ;/span>
Асенізація (від французького assainissement - оздоровлення) сфера комунальної діяльності, спосіб очищення неканалізованих населених місць від рідких нечистот, відкачування зі стаціонарних та тимчасових сховищ приватних та промислових підприємств. Асенізація включає їх збір, тимчасове зберігання, вивезення, знешкодження та утилізацію.<
Асенізатор - досить-таки небезпечна робота, не тому що доводиться працювати зі смердючими відходами та носити спеціальне обмундирування, а тому, що робота проводиться в умовах підвищеної загазованості та активного бродіння відходів та хвороботворних мікроорганізмів , летких з'єднань.
Скориставшись послугоюми непрофесіоналів або сумнівних компаній, які не дотримуються техніки безпеки та запобіжних заходів при викачуванні нечистот, можна отримати вибух метану, концентрація якого дуже велика у вигрібних ямах, колодязях та септиках.
Небагато реклами Чернігова: