Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Хімчистка+Сушка килимів, салонів авто, диванів ДОСТАВКА

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(093)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
1800
1000
1800
1000
1800
1000
1800
1000
1800
X X
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 2 людей.
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –27 людей.
Про компанію:
стаціонарна
Хімчистка килимів та салонів авто
+ СУШКА !!!
Можлива доставка (вивіз килима)

- хімчистка килимових покриттів;
- хімчистка ковроліну;
- хімчистка килимів;
- хімчистка салонів авто;
- прибирання салонів авто;
- Чищення пуфів, декоративних подушок;

Виїзд додому:

- хімчистка диванів;
- хімчистка м'яких меблів;
- хімчистка крісел;
- хімчистка стільців;


Виведення та видалення плям: жиру, фарби, кави, чаю, крові, трави, туші тощо.

Лише професійне обладнання!

Швидко. Якісно. Екологічно. Доступні ціни.
Послуги:
Хімчистка салону автомобіля - це комплекс робіт з відновлення первісних властивостей пластикових, тканинних та шкіряних деталей.

Комплексна хімчистка включає:
глибинне чищення та хімчистку стелі,
сидінь,
покриття підлоги,
тканинну обшивку багажника,
обшивку дверей,
панель приладів,
чищення стекол,
видалення плям,
нанесення спеціального захисного засобу пил, що відштовхує


Хімічна чистка салону автомобіля проводиться найсучаснішими засобами, які не лише видаляють практично всі забруднення з будь-яких типів оббивки салону, але й дозволяють оживити кольори тканинних матеріалів, додати блиску шкірі та позбавити неприємних запахів у салоні.
Застосування сучасної якісної автокосметики та сучасних методів обслуговування забезпечить правильний догляд за вашим автомобілем та продовжить термін його служби.

Часто сумнівні мийкивикористовують дешеву хімію, дуже шкідливу. Вона швидко видаляє осередки забруднення, але може "роз'їсти" велюр, а її випари будуть завдавати шкоди здоров'ю автолюбителя та його пасажирам. Ми ж користуємося лише професійними безфосфатними засобами для хімчистки салону та видалення плям, нешкідливе як для Вас, так і для внутрішнього оздоблення салону. Така обробка займає більше часу, до кількох годин, але ми і не мийка, якою важливий безперервний безособовий потік-конвеєр. У процесі виявлення та видалення плям, ми не шкодимо своєму здоров'ю за цей час, а після не нашкодимо Вашому — Ви можете спокійно їздити з дітьми та не боятися проблем зі здоров'ям. Не буде проблем і з матеріалами салону. Це гарантують німецькі засоби для чищення Tornador, адже німці педантично ставляться до стану своєї машини.


Хімчистка килимів
Здавна килими є окрасою будь-якогоприміщення. Однак, як і будь-яка інша річ, вони потребують постійного догляду. Сьогодні існує безліч видів виробів: від найдешевших до найдорожчих.

Килимове покриття - один із найпопулярніших способів створення затишку як у житлових, так і офісних приміщеннях.

Професійна хімчистка килима кожні 6 місяців є ідеальним засобом для того, щоб уникнути зношування килима. Якщо своєчасно не виробляти хімчистку килимів, ковроліну, то бруд, що скупчився в килимі, може значно нашкодити здоров'ю людини, не кажучи вже про постійний запах, який нічим не видаляється.
Вчасно виконане чищення килима дозволить продовжити термін його експлуатації та забезпечить первозданну свіжість та красу.
Додаткова інформація:
Припущення, що самостійне чищення килимів є простою справою - помилка. Багатьом вже добре відомо, до чого приводить подібне чищення побутовими засобами, купленими у господарському магазині. Це розлучення, потертість, знебарвлення, зміна структури тканини. А також після такого чищення ваш килим стає знову брудним вже після нетривалого часу, оскільки шампуні, піни, аерозолі, що використовуються в таких випадках, залишають липку поверхню, яка активно починає збирати на себе пил і інший бруд.

Також багато побутових засобів є консервантами, тобто, не впоравшись із забрудненням, що важко виводиться, вони можуть зафіксувати його, та так, що виправити це вже не вийде.

Ще один спосіб швидко зіпсувати килим – це зволожений порошок (на зразок Vanich Oxi Action). У рекламі все просто — нанесли, розподілили, пропилососили, — о диво! нанасправді, все не так чудово.

По-перше, таким методом можна лише злегка освіжити килим, але видалити плями, навіть прості, цьому порошку не під силу.

По-друге, зібрати весь порошок із килима у вас не вийде. Для цього потрібен потужний пилосос з турбо-(а краще електро-) щіткою. А невіддалені залишки препарату на килимі ще дадуть про себе знати, коли будь-яка рідина, що випадково потрапила на килим, навіть чиста вода, вступаючи в реакцію з залишками порошку, буде перетворюватися на коричневі плями. Наприклад: заносячи взимку білизну з балкона, і не помітивши, як з неї впала пара пластівців снігу на килим, ви через кілька годин шукатимете винуватця плям невідомого походження. Ще сильніше ви посилите ситуацію, якщо вирішите змити ці плями водою. Деякі господині із цим уже стикалися. Як правило, такий килим надалі не підлягає навіть професійній хімчистці.

Тому хімчисткукилимів, килимових покриттів краще довірити фахівцям, які мають професійне обладнання та якісні, безпечні хімічні засоби.


Переваги чищення килимів у стаціонарній хімчистці:
1. Більш потужне, різноманітне стаціонарне устаткування. Якість роботи вища.
2. Чищення килима проводиться глибше. На прополіскування витрачається води у п'ять разів більше, ніж при чищенні вдома.
3. Великий арсенал професійних засобів. 4. Високоякісна європейська хімія (що має сертифікати якості)
4. Ваша сім'я не дихатиме парами хімічних засобів, що застосовуються при чищенні (хоч і нешкідливих)
5. Виключені випадки загнивання. На відміну від мийок: сушимо у спеціальній сушці, а не на вулиці під дощем.
6. Видалення пилових кліщів, що викликають алергію (в т. ч сапрофітів, залишків вовни тварин, пісок і т.д.)


До недоліків при чищенні в цеху відноситься лише те,що кілька днів ви будете без килима. Хоча для когось це навіть перевага. Наприклад, якщо ви затеяли ремонт – саме за цей час вам килим почистять.


Шукайте в інтернеті:
Чищення килимів з вивезенням, стаціонарна хімчистка, хімчистка килима, хімчистка килимів, хімчистка ковроліну, хімчистка килимового покриття
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Юлия | 08.02.2018 13:25:23 | ip: 195.69.76.130
Подскажите номер, не могу дозвониться
Ирина | 28.12.2017 12:31:30 | ip: 46.149.86.72
Я пользуюсь второй раз этой химчисткой, так как в первый осталась очень довольна! Заказала химчистку домашних ковров и дивана. Диван почистили, и забрали ковры. Диван был весь в пятнах, отчистились практично все загрязнения, остались только ореолы от фломастеров (внучка рисовала на диване)))) Через неделю вернули, ковры как и прошлый раз стали чистые и главное не было запаха химии!
Евгения | 11.12.2017 16:16:50 | ip: 188.163.22.3
Не могу к ним дозвониться....может номер другой.. может кто знает???
Дмитрий | 29.11.2017 08:51:41 | ip: 46.149.86.72
Обратился в эту химчистку первый раз. Чистили ковер. Приехал сотрудник с накладной, вежливый, забрал ковер и ориентировочно сориентировал по срокам. Через неделю позвонила другая сотрудница сказала об окончании работ и спросила когда мне удобно будет доставить ковер. Ковер привезли. Раскрыл ковер и он как новый. Ни запаха ни какой грязи. Работа выполнена на отлично. Спасибо огромное. Впредь буду пользоваться вашими услугами.
Виктор | 24.11.2017 15:24:32 | ip: 91.222.15.10
Отдали ковер привезли и забрали бистро ,но запах от ковра остался как и до чистки.
Всі відгуки 15
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: