Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Еталон (доставка води додому та в офіс)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Фирменное авто продукция Разновидности упаковки Все это Вы можете увидеть собственными глазами, посетив наше производство:
1. В эти цистерны поступает вода из артезианской скважины глубиной 323м. 2. Это — емкость готовой продукции. Вода из этой цистерны попадает на линию розлива. 3. Склад готовой продукции. Большое помещение. Много воды. 4. Перед тем, как бутыль ем.18,9 л будет поставлен на линию розлива, он внимательно осматривается и проверяется на предмет наличия запаха. 5. Бутыли входят в жерло моющей части линии розлива. 6. Именно так вымытая бутылка заполняется артезианской питьевой водой «Эталон». 7. Здесь осуществляется водоподготовка. Ультрафиолетовая лампа – она обеззараживает воду «Эталон» перед самым попаданием ее в бутыли ем.18,9 л. 9. Моющая машина. Здесь поэтапно в нескольких камерах идет подготовка тары. 10. Линия розлива перед началом работы. Вода попадает к Вам! Презентация ТМ Эталон Презентация ТМ Эталон Презентация ТМ Эталон Сертификат NSF -2014!
Контакти:
+38(0462... показати телефон
+38(098)... показати телефон
+38(095)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1900
0900
1900
0900
1900
0900
1900
0900
1900
0900
1600
X
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Вчора – 2 людей.
Останні 30 днів – 4 людей.
За останні 6 місяців –12 людей.
Про компанію:
Компанія «Еталон» з 1998 року спеціалізується на виробництві та доставці питної води.

За параметрами якості, сервісу та завдяки унікальності та широкому асортименту нашої продукції компанія займає одне з провідних місць на українському ринку питної води.

Артезіанська свердловина, що досягає Юрського геологічного горизонту-глибина 323 метри, забезпечує природну чистоту води.

Постійне освоєння новітніх технологій виробництва та сервісного обслуговування дозволяють нашій компанії багато років утримувати лідерські позиції серед конкурентів.

У липні 2007 року Міжнародна незалежна експертиза NSF International провела всебічний аудит на заводі ТОВ «Компанія Субос». За підсумками перевірки виробництва нашою компанією отримано найвищий оціночний результат – 93 бали.

7 листопада 2008 р. завод з виробництва води ТМ "Еталон" отримавсертефікат NSF, який підтверджує, що вся продукція ТМ «Еталон» відповідає міжнародним стандартом.
Цю експертизу завод проходить щороку. ТМ "Еталон" -єдина марка питної води в Україні, яка отримала сертефікат NSF

Експертиза NSF International включає:
Постійний контроль за якістю продукції;
Контроль санітарного та технічного стану обладнання;
Перевірку гігієни будівель, будівель та території виробництва;
Контроль за дотриманням технології виробничого процесу;
Навчання, консультації та перевірку кваліфікації персоналу;
Перевірку процесів зберігання та транспортування продукції та обладнання;
Повний хімічний та мікробіологічний аналіз готового продукту.

Знак якості NSF International на пляшках води «Еталон» гарантує відповідність нашого продукту жорстким міжнародним стандартам якості.
Мипоставляємо продукцію ТМ Еталон до офісів багатьох великих та відомих українських компаній. Серед них: Компанія Крафт-Фудз Україна, Посольство Німеччини, Авіалінії «Люфтганза», Американська рада з освіти «Акселс», Атлетичний клуб, Зал офіційних делегацій Аеропорту «Бориспіль», Видавництво « Інго Україна», «Укрсиббанк», «ОТІС», «АВТ Баварія», Компанія «Утел» і багато інших.
Послуги:
Який би напій ви не вважали за краще, яку страву не хотіли б приготувати – Вам знадобиться вода. І не просто незрозуміла хлорована рідина з-під крана, а очищена природна вода, яка є першоосновою здоров'я!

Торгова марка «Еталон» дбає про те, щоб Ви вживали тільки якісну питну воду. Саме тому ми маємо широкий асортимент продукції на будь-який смак: класична вода, пом'якшена вода, вода для дітей дошкільного та шкільного віку, йодована вода, вода «Еталон» преміум.

Компанія «Еталон-Чернігів» є дистриб'ютором артезіанської питної води ТМ «Еталон» і доставить питну воду до Вас додому або в офіс, дитячий садок або школу. Доставка води по Чернігові виконується в найкоротші терміни та абсолютно безкоштовно. Вода може бути замовлена ​​по телефону або зручною формою на сайті. Доставкаводи в офіс або додому – це швидко, зручно та надійно! Питна вода буде у вас швидко та мінімальними зусиллями.
Ми цінуємо та поважаємо наших клієнтів, тому постійні клієнти отримують гарантовану знижку та інші подарунки! Про діючі акції Ви можете дізнатися на нашому сайті та по телефонах, вказаних у контактах.

Будемо раді бачити Вас серед своїх клієнтів!

Ми гарантуємо, що доставка води буде здійснена в мінімальні терміни і в будь-яку точку міста, будь то вода додому або вода в офіс. Якщо у вас виникли запитання, зв'яжіться з нами за допомогою контакту.
Додаткова інформація:
Пристрої для зберігання та розливу питної води вже стали традиційним елементом сучасного офісу, як комп'ютери, принтери та інша офісна техніка. Погодьтеся, щодня приносити із собою пару пляшок води – ; не найкраща ідея. А вже кип'ятити її для приготування чаю або кави в старенькому чайнику – чайник. ще більш нелогічне рішення.
Зовсім інша справа – Офісний кулер. Компанія «Еталон-Чернігів» пропонує Вашій увазі широкий вибір моделей від найвідоміших світових виробників. Купити кулер – отже, у цілодобовому режимі забезпечити всіх співробітників Вашого офісу гарячою водою для приготування кави та заварювання чаю. У спекотний літній день Ви із задоволенням вип'єте стаканчик холодної води, який також буде послужливо наданий тим самим кулером. Деякі з представлених моделей оснащені місткими шафками для зберігання.продуктів за умов оптимальної температури.

Крім того, у компанії «Еталон-Чернігів» є унікальна пропозиція для своїх клієнтів! Ми надаємо офісні кулери в оренду з можливістю подальшого викупу. Усього лише 10 щомісячних виплат – та корисний пристрій переходить у Ваше повне розпорядження!
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Неля | 20.03.2015 12:03:35 | ip: 172.16.226.5
Пьем воду уже два года. У меня маленькие дети, поэтому к выбору воды подходили очень щепетильно) Качество продукции на высшем уровне, сервис -это отдельная тема -супер! Спасибо! Удачи в развитии!
Александр | 11.07.2013 12:08:34 | ip: 172.16.226.5
Очень доволен качеством воды и сервисом. Выбирали долго, но сделали правильный выбор! Надеюсь, со временем, все останется на таком же высоком уровне. Спасибо!
etalon | 27.05.2012 15:20:33 | ip: 31.129.103.73
Добрый день, Света! Спасибо за отзыв. Кулера с подогревом есть в наличии. Подогрев есть во всех кулерах, не во всех есть охлаждение. Цена от 380 грн. и выше. Также, при заказе 4 бутылей в неделю у Вас есть возможность взять такой кулер в аренду за 20 грн. в месяц с правом выкупа. Т.е.по истечению срока договора он остается в Вашей собственности. Звоните, будем рады!
Света | 27.05.2012 14:25:33 | ip: 92.112.107.209
наконец то вы снова с нами!
очень хорошо что у вас есть детская вода,
подскажите, есть ли у вас кулер с подогревом, и сколько стоит??
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: