Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 16-10-2012  |  12 років тому!

Обережно, шахрайство!

Обережно, шахрайство!


Наше звернення стосується кожного громадянина. Щоденно, засоби масової інформації попереджають про численні махінації, котрим слугують безліч чинників, найчастіше – наша необачність. Не звертаючи уваги, ми несподівано потрапляємо в халепи, а саме: підпадаємо під вплив циганів чи просто шахраїв. Як наслідок, залишаємось з «голими» кишенями, а й не рідко, можемо повернутись в порожню оселю.
 

Не виключенням і стала нещодавня пригода, котра сталась з громадянкою м.Чернігів. Скориставшись довірою під приводом виготовлення броньованих дверей у денний час біля будинку, правопорушник заволодів 600 гривнями та витратив їх на власні потреби, а обіцяні двері так і не встановив. Коли громадянка зрозуміла, що потрапила в халепу, негайно звернулась за допомогою до правоохоронних органів.
В ході проведення оперативно-профілактичних заходів по виявленню латентних злочинів співробітником райвідділу спільно з УДСО був затриманий «липовий» продавець броньованих дверей. Не чинячи супротиву, правопорушник дав правдиві свідчення. За даним фактом порушено кримінальну справу.
Щоб не потрапляти в такі халепи, Державна служба охорони радить Вам бути обережними та не вступати в фінансові операції з перехожими на вулиці.
 
 
Небагато реклами Чернігова: