Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 03-10-2012  |  12 років тому!

ЗЕКОНОМИЛИ - СОТНІ, А ВТРАТИЛИ - ТИСЯЧІ

ЗЕКОНОМИЛИ - СОТНІ, А ВТРАТИЛИ - ТИСЯЧІ


Майже кожен українець переконаний, що закривши двері та вікна в приміщенні, його майно залишиться неушкодженим та в безпеці. Та не завжди ця закономірність спрацьовує.
Прикладом послугувало повідомлення по лінії «102» від керівництва Управління енергозбереження м. Чернігова, що в період нічного часу з 1 на 2 жовтня шляхом зламу ролетів та розбиття вікна з приміщення зникли комп’ютерні монітори в кількості 3 шт. та системний блок. Сума збитку встановлюється. Проводиться подальша перевірка.
Найцікавішим виявився той факт, що даний об’єкт раніше знаходився під охороною ДСО та власники вирішили, що далі зможуть самостійно дбати про майно та при виникненні такої ситуацію знову задумались про безпеку приміщення, можливо слід задуматись і Вам?
Управління Державної служби охорони рекомендує Вам подбати про захист свого майна. Детальну інформацію можете дізнатись зателефонувавши на гарячу лінію за номерами: 0-800-502-220, 0-800- 211-000.
Небагато реклами Чернігова: