Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 11-09-2012  |  12 років тому!

А Ви, під охороною?

                                                  А Ви,  під охороною?


Сьогодні все більших розмахів набирає злочинність. Прокидаючись, ми не знаємо, чим закінчиться день, чуємо про пограбування, насильство, шахрайство. Прикладом таких випадків послугувало сигнал «Тривоги» в період липень-серпень на пульт централізованого спостереження Прилуцького міжрайонного відділення УДСО при УМВС України в Чернігівській області від торгових  точок: магазину «Хрещатик» та кіоску «Поділля Т», котрі знаходяться під охороною Державної служби охорони. Завдяки миттєвому реагуванню групи охорони, яка дісталась на місце протягом 2 хвилин злочин було зупинено, зловмисники затримані.
Державна служба охорони (ДСО) дбає не тільки про майно, а й про життя громадян. Коли на пульт централізованого спостереження Ніжинського МВДСО близько о півночі надійшло повідомлення по лінії "102" від переполоханої громадянки, служба охорони негайно виїхала на допомогу. Пізніше стало відомо, що невідома особа розбила скло та намагалась проникнути до її будинку, але завдяки своєчасному прибуттю служби охорони, майно та власниця будинку не постраждали, тілесних ушкоджень завдано не було. Проти затриманого порушено кримінальну справу, відповідно до Кримінального Кодексу України ст.296, зловмиснику  передбачено позбавлення волі.
       Щоб не потрапити вам та вашому майну під загрозу, Державна служба охорони пропонує Вам послуги із захисту майнових інтересів і життя громадян України. ДСО надає послуги клієнтам з гарантією повної матеріальної відповідальності.
 
        Щоб отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони при УМВС України Ви можете, зателефонувавши за номером 0-800-502-220, 0-800-211-00, а також завітавши на сайт: http://dso.gov.ua усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні, лінія працює цілодобово чи завітайте за адресою м. Чернігів, вул.    І. Франка, 4А, тел. (0462) 69-92-92.
 
Небагато реклами Чернігова: