Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 16-04-2013  |  11 років тому!

У супроводі працівників ДСО буде безпечніше

У супроводі працівників ДСО буде безпечніше


Супроводжуючи фізичних, юридичних осіб або ж вантаж по Україні й за її межами, як водії, так і власники наражаються на небезпеку. Та, завчасно подбавши про надійність супроводу, скориставшись послугами Державної служби охорони, ви можете звести до мінімуму намір протиправних діянь. За 20 років свого існування спецпідрозділ міліції охорони «Титан» не допустив жодного випадку загибелі чи ушкодження клієнтів та вантажу. Елітному спецпідрозділу «Титан», де зібрані найпрофесійніші та фізично підготовлені фахівці своєї справи, ви без всіляких сумнівів можете довірити найдорожче.
СПМО «Титан» забезпечує:
- охорону фізичних осіб;
- охорону туристичних груп;
- охорону вантажів і цінностей;
- майнову безпеку, як українців, так і іноземних громадян;
- охорону разових заходів;
- охорону міжбанківських перевезень;
- супровід VIP-персон.
Послуги надаються фізичним та юридичним особам за договорами. Титанівці забезпечуються найкращими світовими зразками вогнепальної зброї, сучасними засобами активної оборони, індивідуальними засобами захисту та службовим радіозв'язком. За бажанням замовника охорона може бути одягнена, як у цивільний одяг, так і в спеціальну форму. При необхідності для охорони може бути використаний спеціальний автотранспорт СПМО «Титан». 
УДСО при УМВС України в Чернігівські області
Небагато реклами Чернігова: