Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 11-03-2013  |  11 років тому!

Шахрай «нагрів руки» на довірливості дитини

Шахрай «нагрів руки» на довірливості дитини


За статистикою, найчастіше в поле зору шахраїв потрапляють довірливі особи. Не замислюючись над тим, що їх хочуть ошукати, вони потрапляють на «гачок». Найпоширенішими випадками є: замовлення на вулиці вікон, дверей, різноманітних подорожей. Та є й випадки, коли на вулиці незнайома особа просить мобільний телефон, щоб нібито терміново зателефонувати.
На такий же «гачок» потрапив і малолітній житель м. Чернігів. Хизуючись на вулиці своєю мобілкою, 10-річний хлопчик й уявити не міг, що його ошукали. Шахрай працював за простою схемою: побачивши дитину з недешевим телефоном в руках, вирішив "нагріти руки". Він попросив зателефонувати, а дитина в свою чергу не відмовила. Взявши телефон до рук, правопорушник зник разом з телефоном.
За допомогою до правоохоронців звернулись батьки хлопчика. По гарячих слідах, працівники Державної служби охорони спільно з Новозаводським відділом міліції встановили, що крадіжку мобільного телефону скоїв також місцевий житель 25-ти років.
Проти шахрая порушено кримінальне провадження, передбачене ст. 190 Кримінального кодексу України.
УДСО при УМВС України в Чернігівській області
Небагато реклами Чернігова: