Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 28-02-2013  |  11 років тому!

Рішення матеріальної скрути чоловік «знайшов» на дачі сусідки

Рішення матеріальної скрути чоловік «знайшов» на дачі сусідки


Нещодавно до Ніжинського міського відділу з письмовою заявою звернулась мешканка м. Чернігів. Жінка поскаржилася, що з її дачного будинку, розташованого в селищі Червоний шлях Ніжинського району, було викрадено велику кількість чорного металу. Потерпіла розповіла, що як і всі громадяни, в зимовий час рідко навідувалась до дачної ділянки. Коли ж за два тижні приїхала туди, то виявила відсутність брухту чорного металу.
У ході проведення перевірки співробітники карного розшуку Ніжинського міського відділу міліції спільно з Ніжинським міжрайонним відділом Державної служби охорони встановили, що крадіжка була скоєна шляхом пошкодження вхідних дверей. Крадіжку скоїв 57-річний житель того ж таки селища. В скоєному правопорушник зізнався, дав правдиві свідчення. Загальна сума викраденого металу становить близько тисячі гривень, брухт частково вилучений. На питання правоохоронців, навіщо ж чоловік, який ще жодного разу не притягувався до відповідальності, здійснив крадіжку, він відповів, що «потрібні були гроші».
Щоб не потрапити в подібну ситуацію Державна служба охорони радить подбати про безпеку дачних ділянок, квартир та будинків завчасно. Для замовлення охорони Ви можете зателефонувати за безкоштовним номером 0 800 502-220, 0 800 211-000, а також завітавши на офіційний сайт ДСО: http://www.udso.com.ua чи звернутись до УДСО при УМВС України в Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. І.Франка, 4; м. Чернігів, вул. Шевченка, 13, т. 676-230.


УДСО при УМВС України
в Чернігівській області
 
Небагато реклами Чернігова: