Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)

Управління поліції охорони у Чернігівській області (охоронна фірма)

Меню компанії:
показати
Новина за 15-02-2013  |  12 років тому!

Працівник ДСО затримав двох злодіїв

Працівник ДСО затримав двох злодіїв


В нічний час, коли пересічні люди зазвичай відпочивають, "не чисті на руку" громадяни вирушають на вчинення різного роду правопорушень, найчастіше – крадіжок.
Несучи службу на пилорамі, яка перебуває під охороною Державної служби охорони, старший інспектор окремої роти міліції В. Федь помітив підозрілий рух на охоронюваній території. В ході обстеження об’єкту міліціонер виявив та затримав двох сторонніх чоловіків 48-ми та 41-го років. Правопорушники спокусилися на пиломатеріал та пошкодили три верстати, а коли спробували винести матеріали з пилорами, їх застав «на гарячому» держохоронець.
Наразі затримані для з’ясування обставин події та прийняття необхідних заходів були передані до правоохоронних органів Куликівського районного відділу УМВС.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального Кодексу України - крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
УДСО при УМВС України
в Чернігівській області
Небагато реклами Чернігова: