Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Глобинський м'ясокомбінат (Представництво Глобинського м'ясокомбінату у Чернігівській області.)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(0462... показати телефон
+38(050)... показати телефон
+38(050)... показати телефон
Посилання:
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0800
1800
0800
1800
0800
1800
0800
1800
0800
1800
X X
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 7 людей.
Минулого місяця - 10 людей.
За останні 6 місяців –33 людей.
Про компанію:
ТОВ ”Глобинський м'ясокомбінат” – одне із провідних високомеханізованих підприємств м'ясної промисловості України, яке процвітає на ринку України з 1998 року.
Історія розвитку Глобинського м'ясокомбінату починалася з невеликої бійні. Сьогодні це велике підприємство з обсягами реалізації понад 1700 тонн ковбасних виробів на місяць.
Для виробництва продукції підприємство використовує сировину власного племінного господарства. Велика увага приділяється підтримці високого рівня гігієни виробництва, суворому контролю сировини та готової продукції. Висока якість нашої продукції підтверджена сертифікатами, висновками державної санітарно-епідеміологічної експертизи та ветеринарними свідченнями. На підприємстві впроваджено та сертифіковано систему управління якістю ISO 9001.
Використовується високотехнологічне обладнання вітчизняних та закордонних.фірм.
Наразі триває вдосконалення технологічних процесів, закуповується нове обладнання, будуються нові виробничі площі, розробляється програма з підбору та навчання молодих спеціалістів. Апарат управління м'ясокомбінату є добре підібраною і підготовленою командою справжніх професіоналів своєї справи.
З огляду на всі потреби покупців до якості продукції, технологи м'ясокомбінату відродили забуті класичні рецепти виготовлення ковбас. Виготовляється багато видів ковбасних виробів з традиційних ГОСТ-рецептур. Поступово, завдяки поєднанню традиційних та новітніх технологій виготовлення ковбас та м'ясних делікатесів, технологам підприємства вдалося створити неповторний та вишуканий смак виробів, який не залишить байдужим навіть найвибагливішого покупця.
Асортимент продукції підприємствабільш ніж 180 найменувань.
Це варені ковбаси та сосиски; варено-копчені та напівкопчені, сиров'ялені та сирокопчені ковбаси, шинка, а також м'ясні та курячі делікатеси. Щомісячно асортимент продукції поповнюється новинками.
Сьогодні продукцію Глобинського м'ясокомбінату можна придбати у всіх регіонах України. Постачання сиров'ялених ковбас здійснюються і в країни ближнього зарубіжжя.
На престижних дегустаційних конкурсах “ПРОД-ЕКСПО” наша продукція неодноразово відзначалася нагородами.
Попит на високоякісну продукцію Глобинського м'ясокомбінату неухильно зростає, адже всі ковбасні вироби виготовлені з душею та зберігають доброту та енергію людських рук. Дружня команда фахівців підприємства не байдужа до переваг і смаків наших клієнтів. Ми ведемо постійну роботу з удосконалення виробництва та підвищення якості нашоїпродукції; проводяться маркетингові дослідження, дегустаційні акції з метою отримання зворотного зв'язку із споживачем. Вся наша праця для Вас, шановні покупці.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
наталья | 29.10.2013 22:45:00 | ip: 37.57.102.201
чп лысенко н ю г полтава хочит заключить договор с глобинским мясокомбинатом о сотрудничестве
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!