Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

ТОВ "ПП ПЛАСТ-А-ПАК" (виробничо-торгівельна компанія)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(0462... показати телефон
+38(0462... показати телефон
+38(0462... показати телефон
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
X X
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 3 людей.
Минулого місяця - 6 людей.
За останні 6 місяців –46 людей.
Про компанію:
Подарувати презентабельний зовнішній вигляд вашим товарам, підкреслити їхню індивідуальність — все це допомагає зробити пластикова упаковка, яку виготовляє компанія Пласт-а-Пак.

Наша компанія дотримується принципу індивідуального підходу до кожного клієнта, оскільки лише так можна гарантувати співпрацю на взаємовигідних умовах. Ми готові здійснити виробництво пластикового пакування в будь-якому обсязі, тому нашими клієнтами стають як великі виробники, так і невеликі організації.

Хочеться також наголосити на коротких термінах виконання замовлень, чому сприяє своєчасне оновлення та модернізація виробничих потужностей. Чималу роль у цьому відіграє спеціалізована підготовка співробітників нашого підприємства.

Ми здійснюємо розробку та виробництво пластикової упаковки за індивідуальними замовленнями. Використовуємо сучасні технології виробництва тапропонуємо пластикову упаковку, яка здатна дуже вигідно підкреслити продукцію, яка знаходиться в ній.

Наше підприємство, створене за сучасними технологіями, пропонує вашій увазі пластикову тару всіх видів. Пластикова упаковка — готове вирішення проблеми пакування продуктів перед викладкою на прилавок. Вона вигідно і сучасно підкреслить продукт, що у ній.

Компанія ТОВ «ПП ПЛАСТ-А-ПАК» націлена на довгострокові ділові відносини, тому ми як виробники пластикової упаковки з радістю надамо замовникам приємні знижки. Наші постійні клієнти можуть розраховувати на відстрочку платежу, вибір зручної форми оплати, особливих умов для доставки пластикової тари.
Послуги:
Виробництво пластикового пакування (упаковка для продуктів харчування, корекси для кондитерських виробів, блістерна упаковка для промтоварів).
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
пластиковая упаковка
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!