Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Купи.кн.уа (Інтернет магазин Чернігова)

Maremi (інтернет-магазин жіночого одягу)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(095)... показати телефон
+38(067)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
1000
1900
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
За останні 6 місяців –1 людей.
Про компанію:
Мати свій стиль – значить бути цікавою собі та іншим, значить бути виразною та чарівною, значить дивувати та захоплювати! Наше бажання добре виглядати, постійні спроби сісти на дієту, виснажливі фізичні вправи у спортивних залах та клубах… На що тільки не готові жінки заради краси!
Послідовний вибір певних видів та силуетів в одязі дозволяє жінці підкреслити свої переваги та приховати недоліки. Як вишукана оправа перетворює дорогоцінний камінь у чудову ювелірну прикрасу, так одяг та аксесуари від магазину Маремі перетворює жінку на богиню, ідеал гармонії та краси!
Сучасним жінкам тепер потрібний одяг, який з одного боку виглядав би модно і дорого, а з іншого боку був би призначений і відповідав тому образу та ритму життя, яким ми живемо сьогодні. Те, як ми відчуваємо себе і що ми хочемо сказати суспільству придопомоги нашого одягу та в цілому, нашого зовнішнього вигляду. Сьогодні одягатися модно та красиво у магазині Маремі, може собі дозволити практично кожна жінка. Адже саме в цьому магазині представлений одяг найдостойніших українських фабрик за найдемократичнішими цінами. Тут може підібрати вбрання і скромна вчителька і просунута модниця, яка віддає перевагу виключно ексклюзиву, оскільки багато моделей, представлених в магазині, прошиваються в найякісніших італійських і турецьких тканинах і завозяться в магазин виключно в одному або двох примірниках. А якщо раптом розмір не підійде, а Вам ну дуже заманеться неодмінно цю річ, то магазин Маремі привезе Вам бажану модель на замовлення! Головне, що кожна річ від Маремі стає окрасою, справжньою перлиною гардеробу сучасної жінки. Тут Вам допоможуть створити неповторний стиль, підкресливши при цьомуіндивідуальність, шарм, духовне багатство внутрішньої злагоди. Тут можна підібрати одяг від вітчизняного виробника на кожен день і на світську вечірку. І для юної дівчини 42 розміри одягу та для колоритної мами 56 розмірчика. Адже розмірний ряд одягу коливається від 42 до 60 розміру.
Доповнити створений Вам у Маремі образ, можна за допомогою аксесуарів – біжутерія, ремені, сумочки, рукавички… А щоб «костюмчик сидів» ми підберемо Вам гарну білизну-утяжку, асортимент даного напряму дозволить це зробити легко та швидко! А «де будемо робити талію», ми визначимося з вами за місцем!
Бюстики та трусики у нас представлені на будь-який смак, ще радянські лекала, забезпечують ідеальну посадку, а сучасні тканини та мережива роблять моделі дуже стильними та сучасними.
Біжутерія в Маремі – чеська, фабрична. Вибір –Великий, моделі - ексклюзивні, відтінки, стилі та розміри - різноманітні, відповідно задовольнять навіть найвибагливішу покупницю. А останній писк моди – ndash; це шарф-біжутерія! Найголовніше, що асортимент біжутерії, що постійно поповнюється, які пропонують дизайнера фабрик, нікого не залишать байдужим. Постійна участь виробників у виставках Мілана, Парижа та Мюнхена говорить про те, що в їх колекціях є те, чого нам так не вистачає – гарного настрою!
Елегантні сумочки представлені насиченим та різноманітним асортиментом: шкіряні моделі на кожен день, ділові портфелі, вечірні клачі.
Не бійтеся експериментів, але відтінки все ж таки повинні перегукуватися і поєднуватися між собою. Але будьте спокійні! Скільки б аксесуарів ми з Вами не використовували, головне, що продавці Маремі, подбають, щоб вони доповнювали один одного, не розриваючиобраз, роблячи Вас гармонійною особистістю.

Акция на женское бельё от магазина "Мареми"!

Открытие магазина "Мареми" пр-т Победы 89

Акция

Послуги:
Низькі ціни
Відмінна фабрична якість
Модні колекції від найкращих дизайнерів України
Наявність всіх розмірів
Постійне оновлення асортименту
Натуральні тканини
Високий рівень обслуговування
Додаткова інформація:
Будьте стильними із магазином Маремі!
Адже Ви гідні найкращого!
Завітайте до магазину Маремі!
І Вас приємно здивують:
Демократичні ціни
Магазин Маремі гарантує Вам вдалі покупки та гарний настрій!
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
женская одежда, бижутерия, женское белье, женские сумки
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!