Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Комп'ютерна вишивка (Вишивка та штопка)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(093)... показати телефон
+38(067)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
X X
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 9 людей.
Минулого місяця - 9 людей.
За останні 6 місяців –89 людей.
Про компанію:
Наше виробництво спеціалізується на виконанні автоматизованої вишивки будь-якого рівня складності з використанням різних матеріалів, у тому числі таких як органза, шовк, шифон, тюль, плащівка, махра, оксамит та інші. Сучасне обладнання для вишивки дозволяє вишивати на полотні шириною до 1,5 метрів без обмеження довжини.
Великі можливості вишивального обладнання дозволяють наносити вишивку на різні вироби: весільні та вечірні сукні, одяг, домашній текстиль, пояси, штори та портьєри, постільна білизна. Спеціалізацією нашого виробництва є виготовлення логотипів, гербів, вимпелів, прапорів, виробництво настінних панно.
Шеврони та нашивки
Вишивка – це один із найдавніших способів прикраси одягу. Згодом способи вишивки вдосконалювалися, і сьогодні існує безліч вишивальних технологій, значно вдосконалених. Одна з самихзатребуваних технологій – це виробництво шевронів. Простежити історію цих відмітних знаків досить складно, проте з упевненістю сказати, що вони завжди показували приналежність носія до певної сфери. Так, наприклад, давньокитайські чиновники носили певні відзнаки, а воїни Римської імперії носили відмітні емблеми – відповідно підрозділом чи когортою. Тому згодом шеврони нашивки перетворилися на обов'язковий атрибут військової форми, а далі – у відмітну ознаку форменого одягу.
Поступово ці вироби перемістилися з військової форми на корпоративну та спортивну. Звичайно, хтось використовує можливість виготовити шеврон на замовлення. отримуючи в результаті оригінальний одяг із незвичайним оформленням. Сьогодні ці вироби мають високу затребуваність у різних сферах діяльності: вони незамінні в різнихвідомствах і міністерствах, великих корпораціях, представників рухів, проведення акцій і рекламних кампаній, крім того, багато їх використовують для того, щоб просто прикрасити одяг – дитячу, підліткову, спортивну.
Кожна організація прагне тим чи іншим чином наголосити на своєму статусі, в тому числі й за рахунок особливостей форменого одягу. Нашивки на замовлення – це чудова можливість уніфікувати корпоративну форму, створивши заздалегідь оригінальний малюнок-логотип. Крім того, завдяки комп'ютерній вишивці у Чернігові можна отримати індивідуальні вироби із вишитими ініціалами співробітників.
Вишиті вироби мають жорстку форму та чіткий контур, відрізняються високим ступенем зносостійкості – виготовлення шевронів передбачає використання спеціального ущільнювача та обробку обрізкою. Сучасне виготовлення нашивок – це використання новоговисокотехнологічного обладнання, що має великі можливості та забезпечує високу якість виробів. В результаті вироби стійкі до механічних та фізичних впливів, можуть багаторазово стиратися і довго тримають форму.
Послуги:
- ремонт одягу, штопка
- шеврони, погони, нашивки
- вишивка шевронів та петлиць на сорочці
- вишивка логотипів на краватці
- вимпела, штандарти, прапори
- спортивна та клубна символіка
- сувеніри: сумки, подушки, мішечки з логотипами
- рушники та рушники весільні
- вишивка на серветках, шторах, скатертинах, простирадлах
- Вишивка на бейсболках
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Владимир | 08.11.2016 14:20:36 | ip: 8.37.235.230
Уже идет вторая неделя как я обратился в эту фирму
залог за работу взяли самой работы ни в электронном виде
ни натуральном нет с прошлого понедельника
каждый день говорят завтра
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: