Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Стоматгарант (стоматологічна клініка)

Сімейна стоматологія (Стоматологія)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(0462... показати телефон
+38(066)... показати телефон
+38(073)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1500
X
без перерви
Керівник:
Мішустін Андрій Іванович
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 8 людей.
Минулого місяця - 10 людей.
За останні 6 місяців –123 людей.

Объявление о вакансии

В клинику "Семейная стоматология" требуется врач-стоматолог и медицинская сестра.
Звонить по телефонам  (0462)670-524, (066)301-58-11 с 9:00 до 18:00

Віртуальний тур:
  • Сімейна стоматологія
    Закрити
Про компанію:
Плануючи дизайн клініки "Сімейної стоматології", головним завданням для нас було створити домашню атмосферу. Для цього ми так поєднали сучасні технології та доброзичливу обстановку, щоб Ви почували себе максимально комфортно, як у гостях у старих добрих друзів. У клініці панує особлива атмосфера домашнього затишку та чистоти.

"Сімейна стоматологія" — це клініка нового покоління.

Наш статус підтверджує концептуально правильне облаштування. Вибираючи обладнання, матеріали та прилади, ми зупинялися лише на перевірених часом та практикою брендах. Багатофункціональні стоматологічні установки, передове обладнання для ендодонтичного лікування зубів, сучасні матеріали, рентгенологічне обладнання – це все, у поєднанні з нашим професіоналізмом, максимально полегшує досягнення найкращих результатів.
Послуги:
• Консультації.
Кожен клінічний випадок індивідуальний, а підхід до вирішення тієї чи іншої проблеми має бути комплексним. Тому ми не поспішаємо посадити клієнта в крісло і відразу розпочати лікування. Все починається зі знайомства та встановлення довірчих відносин між клієнтом та лікарем. Будь-яке стоматологічне втручання починається з отримання від пацієнта необхідної інформації та проведення попередніх діагностичних заходів. Потім складається індивідуальний план лікування, максимально ефективний у кожному окремому випадку з урахуванням побажань клієнта. Для нас важливо, щоб пацієнт був повністю поінформований про стан його порожнини рота. І лише після узгодження плану лікування ми розпочинаємо лікарські процедури.

• Професійна гігієна та профілактика.
З цього починається будь-яке лікування у нашій клініці. Справа в тому, що наявність зубних відкладеньє патогенним фактором у ротовій порожнині і може приховувати під собою додаткові проблеми. Професійна гігієна ротової порожнини - це комплекс заходів, під час яких лікар видаляє тверді та м'які зубні відкладення з різних поверхонь зубів за допомогою ультразвукового наконечника, професійних щіток і паст, і полірує їх системою Ейр Флоу (водно-порошкова суспензія під великим тиском). Також проводиться флюорізація зубів. Таких результатів неможливо досягти в домашніх умовах, тому ми рекомендуємо проходити професійну гігієну порожнини рота не менше двох разів протягом року.

• Терапевтична стоматологія.
Терапевтичне лікування в нашій клініці проводиться за наявності у пацієнта таких захворювань, як карієс, пульпіт, періодонтит, а також клиноподібних дефектів та інших некаріозних уражень зубів. Ендодонтія – один з найскладніших розділів утерапевтичної стоматології, що вимагає високої професійної майстерності. До ендодонтичного лікування відноситься лікування кореневих каналів та періапікальних тканин. Від якості такого лікування залежить збереження зуба та тривалість служби подальших реставраційних робіт. Кожен етап ендодонтичного лікування дуже важливий. І лише досконале їх проведення може дати добрий та пролонгований результат у майбутньому. Для досягнення найкращих результатів у цьому складному виді лікування ми застосовуємо ендодонтичний мотор-унікальний, високоінтелектуальний прилад, який дозволяє максимально якісно проходити вузькі та викривлені кореневі канали, а також гідрофільний апекс-локатор, що дозволяє контролювати довжину проходження каналів інструментами. Контроль над усіма етапами проводимо з допомогою рентгенівського апарату.

• Ортопедія.
Ортопедична стоматологія —розділ стоматології, присвячений усуненню дефектів та деформацій зубних рядів зубними протезами — протезування зубів. Багатьом із нас рано чи пізно доводиться стикатися з фактом втрати зуба, незважаючи на ретельну та регулярну гігієну ротової порожнини. У цьому випадку знайти гарну посмішку допоможе лікар-ортопед. Завдяки використанню сучасних технологій та матеріалів під час протезування, зубний ряд може бути відновлений швидко та ефективно. Штучні зуби, створені стоматологом-ортопедом, візуально та функціонально практично не відрізняються від природних зубів. Сучасна ортопедія займається відновленням зубів, як у літніх пацієнтів, так і у молодих людей, які втратили зуби через різні причини. У протезуванні зубів ми використовуємо як прості, так і найскладніші сучасні технології.
Додаткова інформація:
Лікування та протезування зубів.
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
лечение зубов, стоматология, стоматологическая клиника, протезирование зубов, семейная стоматология, лечить зубы, современная стоматология, стоматолог, лечить кариес, лечение кариеса, поставить пломбу, фотополимерная реставрация, реставрация зуба, фотополимерная пломба, эндодонтическое лечение, удалить нерв в зубе, поставить коронку на зуб, металлокерамическая коронка, металлокерамика , коронки, гигиена полости рта, профессиональная чистка зубов, снятие зубного камня, снять зубные отложения, ультразвуковая чистка зубов, снять зубной налет, отбеливание зубов, отбелить зубы, детский стоматолог, полечить зубы ребенку, лечение молочных зубов, молочные зубы
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Ирина | 15.09.2017 23:26:10 | ip: 185.76.10.74
Скажите пожалуйста , сколько стоит протезирование зуба ??
Наталка | 09.09.2016 16:53:22 | ip: 130.180.209.53
Кто там делал тест ДНК?
Женя | 28.02.2016 22:12:04 | ip: 134.249.69.7
Очень хорошая стоматология!!! Лечился у Дмитрия Александровича. Доктор - мастер своего дела, не смотря на мои страхи к лечению зубов ходил на приемы с удовольствием. При первом визите составил план лечения и действовали строго по нему. Я доволен ихней работой. Рекомендую!!!
Катя | 13.12.2015 21:37:59 | ip: 176.8.243.25
по телефону говорят одну цену, а берут на самом деле больше
да, дороговато, но обслуживание понравилось
ваня | 03.07.2013 19:59:26 | ip: 93.75.18.0
вопрос
Всі відгуки 7
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: