Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Гуртівня мебліва (магазин-склад)

Чернігівський Меблевий Каталог (Меблевий Каталог)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(063)... показати телефон
+38(066)... показати телефон
+38(096)... показати телефон
4-71-71-5-36-5
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
X X
без перерви
Замовлення через магазин у мережі приймаються 24 години на добу, 7 днів на тиждень
Інженер технолог:
Тарасов Михайло Юрійович
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 12 людей.
Минулого місяця - 9 людей.
За останні 6 місяців –51 людей.
Про компанію:
Ласкаво просимо до Чернігівського Меблевого Каталогу, на сторінках якого у широкому асортименті представлені меблі від фірм виробників міста Чернігова. У нас Ви можете отримати повну та достовірну інформацію про пропозиції меблевого ринку нашого міста, про продавців та пропоновану ними продукцію. Всі меблі Чернігова зібрані в одному 3D каталозі для швидкого та зручного пошуку.

Статті та огляди про меблі та фурнітуру познайомлять Вас з новими аспектами виробництва та догляду за меблями, дозволивши в майбутньому в процесі покупки зробити обґрунтований, усвідомлений вибір саме того виробу, який задовольнять усім необхідним санітарним, ергономічним та естетичним нормам.

Ексклюзивне розміщення інформації про Ваші товари з використанням 3D та Flash технологій дозволять максимально інформативно представити Вашу продукцію, тим самим на порядок піднявши продажі, виділивши товар інтерактивністю таякісно новою манерою уявлення серед подібного, характеризуючи Вас як серйозного та відповідального партнера.

Якщо у Вас за час знаходження на нашому сайті виникли якісь думки щодо можливості покращити зміст (наповнення) сторінок сайту потрібною Вам інформацією, манери викладу або повноти інформації, що надається про товари та послуги, пропонований на сторінках нашого каталогу, одним словом якщо Вам є що сказати ми Вас уважно Вислухаємо, щоб стати краще саме для Вас.

Дякую Вам за ваш вибір. Завдяки нашому плідному співробітництву, Чернігівський Меблевий Каталог продовжує зростати та розвиватися. У нас попереду амбітні плани підкорення нових висот, а Ви є невід'ємною частиною нашого успіху.
Послуги:
Реалізація, виготовлення та прорахування всіх видів корпусних меблів: Тумбочки та камоди, полиці та модуси, столи письмові та комп'ютерні (прямі, кутові, з надбудовами та без, моделі за індивідуальним замовленням) Кухні та дитячі, вітальні та кабінети, стінки та модульні меблі , офісні шафи та фрафи купе. Все, що тільки можна побажати за цінами виробника в стислі терміни з максимальною якістю.
Додаткова інформація:
Унікальна манера представлення товарів на сайті mebli.cn.ua Кожен товар можна оглянути з будь-якої сторони, використовуючи маніпулятор (обертання камери на 360 градусів навколо виробу) Інтерактивне меню, інтерактивні презентації товару промальовані із застосуванням 3D технологій.

На це варто подивитися – тому що такого ви більше не знайдете ніде у мережі
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Хсветлана | 12.04.2018 04:02:14 | ip: 94.178.131.227
Заказать кухню
Хсветлана | 12.04.2018 04:01:16 | ip: 94.178.131.227
Как заказать кухню в славутиче?
Оля | 01.05.2011 01:41:20 | ip: 10.149.3.92
Заказала у них шкаф купе нестандартной (треугольной) формы, результатом довольна, качественно, быстро, недорого чего ещё желать? Всем рекомендую - как серьёзных и исполнительных ребят :)
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!