Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Гідро чищення каналізації (Послуги)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+3809309... показати телефон (Каналізація)
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Часи роботи:
Можливий аварійний виїзд 24/7
Директор:
Зевсов ДП
Знижки, програми лояльності:
Повідомте, що ви знайшли інформацію на сайті «Map.cn.ua - Карта Чернігова»
та отримайте знижку – 10%
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –5 людей.
Про компанію:
Чистка каналізації у Чернігові – це наша основна спеціалізація. Прочищення труб та шахт каналізації за одну годину! Маємо все обладнання – прочистимо найскладніші засмічення. Пропонуємо найновіший і найефективніший спосіб видалити засмічення, пробку або сторонній предмет, або вимити пісок, гравій, сміття з каналізаційної труби це гідродинамічний спосіб. Засміття - пробка руйнується струменями води під великим тиском до 250 Атм., тиск діє тільки локально і не руйнує навіть старі труби, перевірено на практиці. Струмені води руйнують цілісність пробки і вимивають її, також при промиванні труб видаляються найпоширеніші засмічення це жирова пробка, ганчір'я, волосся інші сторонні предмети, бруд, будівельне сміття, земля, пісок, гравій, скам'янілі відкладення на стінках. Підприємства громадського харчування, гастрономи, автомийки, у яких йде посилена експлуатація на каналізаційні системи.замовляють лише гідро динамічне промивання, кажуть, що час без аварійної роботи каналізації збільшується щонайменше втричі, у порівнянні з електромеханічним способом.
Залежно від складності та індивідуальності кожного об'єкта вибираємо оптимальний варіант – для цього є відповідне обладнання. Нове в цій справі це можливість промивати гідродинамікою та внутрішні комунікації діаметром 50 – 100мм. до 25 метрів, при цьому забрудненість зводиться практично до нуля, чого не можна досягти електромеханічним способом.
Коли відбуваються часті засмічення, а це, як правило, сторонні предмети у трубах допомагає наша відеодіагностика. Дешевше побачити, що там у трубі, і знайти спосіб видалити його, ніж розкопати, розбити - витягти, а потім спробувати скласти все на місце. Наші роботи подивіться на каналі у youtube " сантехнік Чернігів " або насайти.
http://chernigovsan.blogspot.com
Якщо у Чернігівській обл. забилася каналізація - то телефонуйте нам і будьте впевнені ми не залишимо Вас наодинці з цією проблемою, ми спеціалізуємося на вирішенні подібних завдань, і маємо у своєму арсеналі Всі сучасні інструменти, обладнання та багаторічну валізу досвіду у цій справі!
ГАЛЕРЕЯ









ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЯ
Контакти
Дзвонити
093 093 0911
Адреса
ПРОКЛАСТИ МАРШРУТ
вулиця Музична, 1 кор.8
Чернігів
Chernihivs'ka oblast
Україна
14014
Послуги:
Чищення стоків, чищення каналізації, прочищення труб каналізації.
Додаткова інформація:
Гідро чищення каналізації в Чернігові та області.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: