Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

SPORT CITY

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(063)... показати телефон
0 800 33... показати телефон
Посилання:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
0900
1900
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 2 людей.
Минулого місяця - 8 людей.
За останні 6 місяців –37 людей.
Про компанію:
«SPORT CITY» — це велика мережа спортивних магазинів, яка представлена ​​у 18 містах України. З моменту заснування у 2001 році компанія продовжує активно розвиватися на ринку спортивних товарів. У нашій мережі представлені такі світові бренди спортивного одягу, як:

Asics, Puma, Adidas, Merrell, Columbia, Nike, Radder, Reebok, Skechers, Under Armour, Jack Wolfskin, North Face; Skechers; Kappa; Fila, Geographical Norway, WHS, Arena.
Каталог спортивних товарів
У нашому каталозі ви знайдете більше 15000 товарів, призначених для активних занять спортом або відпочинку. Каталог поділено на три частини — товари для жінок, для чоловіків та для дітей. Це допоможе легше орієнтуватися щодо навігації сайту. У кожній частині є такі розділи: одяг, взуття, аксесуари, бренди та SALE. Кожен із цих розділів складається з відповідних підрозділів.

У нас ви завждизнайдете тільки оригінальне спортивне взуття, стильний одяг для фітнесу, для плавання, для заняття з йоги, а також легінси, куртки, черевики, толстовки та багато іншого. У разі потреби узгодження окремих параметрів замовлення, ви можете зателефонувати за телефоном, який вказаний на сайті. Наша команда завжди готова допомогти вам придбати фірмові спортивні товари.

На сайті постійно діють різноманітні знижки до 80%, а також програма лояльності. При реєстрації на сайті ви отримаєте бонусну картку, яка забезпечить вам cashback у розмірі 10%, 500 балів на день народження, подарункові нарахування в рамках різних акцій та багато іншого. Щоб завжди бути в курсі поповнення асортименту та знижок, можна підписатися на e-mail розсилку. Це дозволить вам завжди залишатися в курсі справ та отримувати найсвіжіші новини.

Тільки справжні товари
30 магазинів по Україні
20+років на ринку
Доставка по всій Україні
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!