Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Магазин професійної косметики для волосся. Центр комплексного обслуговування салонів краси "Ducastel". (Інтернет-магазин, офіс-магазин)

Барбершоп Mystery (барбершоп)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+3806373... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
PayPass
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 4 людей.
Минулого місяця - 2 людей.
За останні 6 місяців –21 людей.
Про компанію:
Містері – новий сучасний барбершоп у Чернігові, з повним комплексом послуг зі створення чоловічого стилю – від виконання модних стрижок до моделювання бороди та вусів, від камуфлювання сивини та королівського гоління до чоловічого манікюру. У нас атмосферно і затишно, а барбери завжди готові запропонувати вам чашку кави або міцніший напій. Ми дотримуємося індивідуального підходу до кожного клієнта та працюємо на результат.
Послуги:
Стрижки, укладки
Стрижка, виконана професійним барбером, чудово тримає форму і практично не потребує щоденного укладання.
Оформление бороды и усов
Зараз носити бороду модно і багато хто став бородачами. Але для того, щоб виглядати брутально і дорого, мало просто відростити рослинність на обличчі. За бородою та вусами теж потрібен догляд, тільки тоді вони, а відповідно і їхній власник, виглядатимуть шикарно і доповнюватимуть образ та імідж. Давайте розберемося як правильно доглядати за бородою. 1. Миття. Щоб волосся бороди було і чистим і свіжим, його потрібно мити. Для цього є спеціальні шампуні для бороди, які справляються із забрудненнями, та призначені саме для волосся на обличчі. Ми рекомендуємо своїм клієнтам перевірені засоби для догляду за бородою Proraso та Reuzel. 2. Кондиціювання. Кондиціонер для бороди робить волосся на обличчі блискучим і м'якшим. 3. Нанесення олії. Цей етап потрібен для того, щоб урятувати бороду від пересихань.
докладніше...
Камуфлирование седины
Хочете виглядати молодшим? Приходьте на камуфлювання сивини в барбершоп MYSTERY! Це сучасна чоловіча процедура, альтернатива класичного фарбування, коли дія барвника поширюється тільки на сиві волоски, а решта волосся залишається в незмінному вигляді. Тон підбирається індивідуально під природний колір волосся клієнта, а делікатний склад засобу забезпечує додатковий догляд. Барвник на волоссі зовсім непомітний і не видає фарбування. Ви не помітите різниці зі своїм рідним відтінком, але виглядатимете молодшим і привабливішим. Ефект триває до 5-ти тижнів, тому до наступної стрижки точно можна забути про сивину. На відміну від звичайної фарби, після камуфлювання не утворюється чіткої межі між відрослим корінням і тонованою частиною волосся. Вигляд залишається дуже природним. Приходьте та спробуйте!
докладніше...
Королевское бритье
Бритье головы
Стрижка усов
Детская стрижка
До 12 років
Бритье опасной бритвой
Стрижка под насадку
Эпиляция
Ніс + вуха
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: