Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Магазин професійної косметики для волосся. Центр комплексного обслуговування салонів краси "Ducastel". (Інтернет-магазин, офіс-магазин)

Флай Йога (Йога)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+3806367... показати телефон
Посилання:
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Керівник:
Кучура Олена
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 5 людей.
Минулого місяця - 3 людей.
За останні 6 місяців –8 людей.
Про компанію:
Флай-йога
Гармонійне поєднання асан хатха йоги, лікувальна повітряна гімнастика. Рухи у повітрі в гамаках з імітацією польоту, релаксаційні та медитаційні вправи у польоті. Використання гамаків у заняттях йогою дозволяють зменшити навантаження на хребет, розтягнути його. Недарма прапор йогу (fly yoga, йога у повітрі) часто називають антигравітаційною йогою.

При виконанні вправ та асан одночасно працюють усі групи м'язів тіла. Необхідність підтримувати рівновагу в гамаку, що гойдається, розподіляє навантаження по всьому тілу. Навантаження на м'язи по всьому тілу достатнє і відчутне, але не надмірне, тому що обмежується власною вагою.
Послуги:
Флай-йога (воздушная гимнастика, гармоничное сочетание асан хатха йоги)
Рухи в повітрі в гамаках з імітацією польоту, релаксаційні та медитаційні вправи у польоті. Використання гамаків у заняттях йогою дозволяють зменшити навантаження на хребет, розтягнути його. Недарма прапор йогу (fly yoga, йога у повітрі) часто називають антигравітаційною йогою. При виконанні вправ та асан одночасно працюють усі групи м'язів тіла. Необхідність підтримувати рівновагу в гамаку, що коливається, розподіляє навантаження по всьому тілу. Навантаження на м'язи по всьому тілу достатнє і відчутне, але не надмірне, тому що обмежується власною вагою.
докладніше...
Йога-нидра (в гамаках под звон тибетских чаш.)
Під час йога-нідри ми досягаємо розслаблення за допомогою створення односпрямованого розуму. Прибуваючи в прикордонному стані йога-нідри, між сном і неспанням, відбувається контакт із надсвідомою частиною та несвідомою частиною нашої психіки. І далі за допомогою санкальпи — певного наміру відбувається впровадження «потрібного» бажання у свою підсвідомість. Під час йоги-нідри блоковані нереалізовані бажання отримують вихід, в результаті – напруга йде і вивільняється енергія. Це дуже потужна техніка із стабільним результатом. А клас йога-нідри в гамаках, це незабутній досвід глибокого розслаблення тіла і розуму. Одна година йога-нідри дорівнює чотири години звичайного сну. Практика йоги-нідри дає багато додаткових позитивних ефектів: зміцнення пам'яті, здатність до ефективного навчання та пізнання, підвищення творчихздібностей, перетворення всієї особистості.
докладніше...
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: