Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Fox lingerie (жіноча білизна)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
За останні 6 місяців –8 людей.
Про компанію:
Магазин Fox lingerie - доступний та зручний шопінг Жіноча нижня білизна має бути зручною, стильною, сучасною. Тоді воно подарує необхідний комфорт та впевненість у собі, зробить дівчину сексуальною та бажаною для партнера. Брендова жіноча білизна – це вдале поєднання високої якості та ексклюзивного дизайну. Якісний ексклюзивний і красивий продукт виправдає будь-яку суму, тому при пошуку такої білизни магазин Fox Lingerie завжди має особливу пропозицію, навіть для найвибагливішого клієнта.
Елегантна білизна на кожен день та для особливих випадків Турбота про себе, внутрішня та зовнішня краса, ексклюзивний одяг, елітні аксесуари та парфумерія, а також вишукана спідня білизна – це невід'ємні компоненти гарного образу. Дизайнерські вироби особливо підкреслюють силует, приховують недоліки фігури, надають впевненості і піднімають настрій.Тому вибір брендової жіночої білизни не повинен бути спонтанним рішенням, важливо знайти свою виграшну модель. У нас ви знайдете тільки найкращі моделі – Спокусливі комплекти білизни, розкішні мереживні бюстгальтери та трусики, колготки та панчохи, за допомогою яких ви зможете сміливо експериментувати зі своїм чином. Повноцінні комплекти складаються з: ліфчика, трусиків, сорочки, панчохи, пояса, корсета та рукавичок. Ошатні та романтичні, класичні та будуарні – у нас можна підібрати будь-який комплект: повсякденні комплекти ліфів та трусиків будь-яких моделей, розмірів та відтінків; спокусливі бра, що ненав'язливо підкреслюють всю красу зони декольте; відверті, інтригуючі та зухвалі моделі еротичної спідньої білизни; елегантні халати в підлогу або кокетливо-короткі, добре підходять для романтичного вечора; домашній одяг для сну та відпочинку – чуттєві моделінічних сорочок, розкішні піжами та пеньюари; модні купальники, білизна для корекції та моделювання фігури; чарівні комплекти корсетних поясів та панчох, від яких захоплює дух. Широка розмірна сітка виробів дозволяє легко підібрати комфортний комплект під вашу фігуру і потреби. Різноманітні фасони правильно підкреслюють силует та коригують його.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: