Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Стоматгарант (стоматологічна клініка)

Форвард орто (ортопедичне взуття, протезно-ортопедичні вироби)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(067)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
X X
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 5 людей.
Минулого місяця - 6 людей.
За останні 6 місяців –42 людей.
Про компанію:
Протезно-ортопедичні вироби
Ціль нашого підприємства – забезпечення Вашого комфорту!
Послуги:
Інвалідні крісла
Ортопедичне взуття
Протезно-ортопедичні вироби
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
aa28032014aa@**** | 14.06.2023 04:57:42 | ip: 91.215.70.24
Замовляли в Житомирі взуття дитині з інвалідністю.
Залишився неприємний осад по поверненню додоми. Біда була з підбором розміру.
Мама має сама на сайті опреділитися з розміром і моделькою, але коли приходить взуття обране- то розмір виявляється завеликим і дуже завеликим.Перезамовляємо на менший- всеодно завеликий приходить!
Ніхто не пропонує спец приладом правильно заміряти ніжку дитини ( вже сама проявила ініціативу підчас третього візиту), немає можливості поміряти взуття, щоб визначитись з розміром бо його немає в наявності( лише або велик розм або маленький)
Дивляться вони на те, як сидить босоніжок на дитині ,що він завеликий, розуміють це, але кажуть: а що ми можемо зробити, то така модель значить, 31 малий, 32 дуже великий,рішайте самі. І мама вже згоджується забрати той завеликий розмір, в надії, що нога махане , бо тягати дитя туди назад на оці дурні примірки, де ніхто не може допомогти з розміром ("ну ви ж самі розмір вказували,ви ж самі по сайту дивились").
Однозначно більше не буду замовляти тут. Я вважаю, що якщо дитинка з інвалідністю, то підібрати взуття щоб їй було як найкомфортніше- головна задача і батьків і представників центру, а виявилось, що лише батьків.
Svetys_082@**** | 13.12.2021 14:35:18 | ip: 94.27.48.34
Мы пользуемся обувью форвард-орто (для ребенка-инвалида) уже не первый год за счет бюджетных денег. В связи с тем, что очень часто бывают задержки средств из бюджета и вообще нет точной информации когда они точно будут приходится заказывать обувь "на вырост" (то что по факту нужно - просто покупаем, а тут вдруг и деньги выделили на нас). Ну так у нас и случился казус. В прошлом году получила пару демесезонных ботинок так сказать на вырост и убрала их в шкаф. И тут ножка выросла до нужного размера и достали из шкафа "заветную коробку" и увидели что там 2 левых ботинка... Мы связались с представителем Форвард-орто в регионе и попросили поменять нам "левый" на "правый", и причем нам сразу пообещали. Но прошло немного времени и когда в очередной раз набрала представителя в ответ услышала : "так, как вы получили ботинки в 20 году - мы их не поменяем, закончился срок эксплуатации"!!! Я пытаюсь объяснить, что скорее всего у Вас на складе лежат 2- правых, и отправку я оплачу. Но их ответ категоричен - нет!!! Конечно и я виновата что не перепроверила обувь. Но и они тоже виноваты - прислали "некондицию"... Поэтому всем рекомендую внимательно проверять свой заказы.
dasha.parinova@**** | 15.04.2021 22:58:14 | ip: 91.90.11.172
Компанией очень довольна. Заказала сыну коляску. Приехала коляска с браком и не совсем то, что заказывали. Но, компания отреагировала достойно. Все доставки туда-назад-опять туда полностью оплатила компания. Среагировали быстро. Прислали отличную коляску, ещё и с презентом. Все пожелания учли. Спасибо.
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: