Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

ТОВ "Пласт-Бокс Україна" (Фірма-виробник тари та упаковки із пластмас)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+3805046... показати телефон (Відділ продажів)
+3805032... показати телефон (відділ продажу)
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0800
1700
0800
1700
0800
1700
0800
1700
0800
1700
X X
без перерви
Генеральний директор:
Гжегож Павлак
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 5 людей.
Минулого місяця - 6 людей.
За останні 6 місяців –93 людей.
Про компанію:
Фірма «Пласт-Бокс» - це сучасне підприємство, що динамічно розвивається - виробник тари та упаковки з пластмас. Сьогодні фірма є передовим виробником упаковки із пластмаси. Наша фірма заснована у 2004 р. Головним акціонером є фірма Plast-Box/Пласт-Бокс А. Т., яка входить до списку провідних польських підприємств – виробників пластикових виробів.
Впровадження сучасних технологій, використання сировини найвищої якості – гарантують найкращу якість продукції. Про це свідчить щира довіра наших клієнтів та партнерів. Незважаючи на те, що зараз «Пласт-Бокс» це сучасне велике підприємство, ми завжди пам'ятаємо про наші сімейні традиції. Професіоналізм, висока культура, гнучкість та щирість наших працівників до потреб наших клієнтів забезпечує міцні та сердечні стосунки з нашими покупцями. Длянас це є найвища нагорода, яка свідчить про наші успіхи в Україні, Росії та інших країнах Східної Європи.
Послуги:
Продукція, що виробляється:
- Відра та ящики
Круглі відра, об'ємом 1,3,5,10,20л, овальні відра, об'ємом 2,5,5,10л, виготовлені з кращої доступної на ринку сировини (первинного поліпропілену). Як правило, даний товар використовується як універсальна упаковка у хімічній та продовольчій галузі. Товар забезпечений пломбою, що гарантує недоторканність вмісту відер із моменту наповнення виробником до відкриття їх споживачем.
Ящики із пластику відрізняються високою функціональністю та приємним зовнішнім виглядом. Сировина, що використовується для виробництва (поліетилен HDPE: High Density Polyethylene), гарантує додаткову міцність та стійкість до зовнішнього впливу. На даний момент основну частину виробництва складають ящики для м'яса, риби, овочів та ін.
Упаковка відіграє у маркетингової політиці фірм. Вибір упаковки та її привабливість для клієнта дуже частовідіграє вирішальну роль у досягненні головної мети – продажу виробу, що знаходиться у цій упаковці. Виходячи з цього, наше підприємство пропонує:
нанесення фарби методом офсетного друку;
виконання на ящиках вігравованого напису, що несе відповідну інформацію щодо клієнта чи товару
Колір продукції різноманітний, залежить лише від Вашого бажання та обсягу замовлення.

- Піддони та контейнери
У наш час пластикові піддони та контейнери використовуються у всіх галузях промисловості. Їх перевагою є надійність, тривалий термін служби, стійкість до вогкості, легкість у санітарній обробці. Тому одним із напрямків діяльності фірми є реалізація пластикових піддонів, візків та контейнерів великих обсягів відомих Європейських виробників для зберігання, переробки та транспортування Вашої продукції.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Иван | 29.04.2015 12:25:00 | ip: 94.178.128.134
Неплатят за перевозку с 20.01.2015года Наняли машину потом надо у отправителя вытребовать такие -то документу зделали приехали выгрузили и началось видите-ли не те документы но что нам дали то и привезли мы как перевозчики не можем и не имеем права становится между покупателем и продавцом и требоват что-то наше дело перевезти. ИЛИ Я не прав
Тоша | 06.09.2011 21:54:25 | ip: 95.133.131.223
Я вот вижу адрес этой компании, но не вижу карту или ссылку, где можно посмотреть на карту, где находится этот адрес, сложно у вас тут все стало.
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: