Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Стоматгарант (стоматологічна клініка)

1 Соціальна Аптека (аптека)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(063)... показати телефон
0800-21-... показати телефон (Гаряча лінія)
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0800
2100
0800
2100
0800
2100
0800
2100
0800
2100
0800
2100
0800
2100
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
Минулого місяця - 2 людей.
За останні 6 місяців –14 людей.
Про компанію:
«1 Соціальна Аптека» - це сучасна аптека, що динамічно розвивається. Працюючи на українському фармацевтичному ринку з 2015 року, ми суттєво розширили асортимент продукції та зарекомендували собі як надійного та відповідального постачальника. Сьогодні аптека пропонує понад 10 тис. найменувань лікарських засобів, косметологічних виробів, вітамінів, біологічно активних добавок, засобів догляду та аксесуарів. Вся представлена ​​в асортименті продукція сертифікована, відповідає діючим галузевим нормам та міжнародним стандартам якості.

Але головна відмінна риса аптеки – найнижчі ціни в Україні. Доступна вартість нашої продукції зумовлена ​​відсутністю посередників, прямим постачанням від виробників та професійним підходом до впровадження діяльності. Крім того, ми не вкладаємо коштів у рекламу та маркетингові інструменти, забезпечуючи максимальну цінову доступність для наших.клієнтів.

Як і раніше, головною метою нашої діяльності залишається підвищення доступності ліків та якості фармацевтичної допомоги своїм покупцям. Ми забезпечуємо всі слої населення, включаючи соціально незахищені, оригінальні та недорогі препарати. Несемо цілковиту відповідальність за запропонований товар, оскільки є кінцевим пунктом на шляху руху ліків до споживача. Для нас дуже важливо створити ефективну систему контролю якості лікарських засобів від моменту їх надходження до реалізації населення. Саме тому вся наявна в нашій мережі продукція сертифікована і має супровідну документацію на відповідність вимогам державних органів. Терміни, умови зберігання та реалізації товару суворо дотримуються. Покупцям обов'язково надається касовий чек.

Крім реально низьких цін та багаторівневої системи контролю якості, ми також пропонуємо своїм клієнтам низку інших переваг:
-найширший асортимент;
- Високе якість сервісного обслуговування;
- можливість резервування ліків у режимі онлайн;
- комплексний інформаційно-консультаційний супровід;
- Оперативну видачу продукції.

Здоров'я клієнтів - для нас мета, а не засіб, тому ми постійно розвиваємося, розробляємо та впроваджуємо нові інформаційні канали, розширюємо дослідницьку базу. Неперервно підвищуємо якість наданої інформації та рівень сервісного обслуговування.
Послуги:
Аптека
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: