Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Всеукраїнське об'єднання “Свобода” (політична партія)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(068)... показати телефон
+38(097)... показати телефон
Посилання:
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
За останні 6 місяців –14 людей.
Про компанію:
Всеукраїнське об'єднання “Свобода” (попередня назва – Соціал-Національна партія України) постало в результаті об'єднання активістів націоналістичних громадських організацій: Варта Руху, Студентське Братство, ОУМ “Спадщина”, Українські Ветерани Афганістану. За ідеологічну основу партії взято працю Провідника Організації Українських Націоналістів Ярослава Стецька “Дві революції”.

Під час чисельних зустрічей лідера “Свободи” Олега Тягнибока з громадськістю сформовано основний програмний документ партії, який доповнили на ХІХ З'їзді, – “Програму захисту українців”. На сьогодні Програма складається з восьми розділів: “Влада та суспільство. Докорінне очищення та справедливий лад, ldquo;Народне господарство. Економічна незалежність та соціальна справедливість”, “Здоров’янації. Подолання демографічної кризи та підвищення якості життя”, Громадянство і міграція. Право на Батьківщину та захист життєвого простору”, “Інформаційний простір і освіта. Збереження ідентичності та розвиток культури”, “Історична справедливість. Тяглість державотворення та подолання наслідків окупації”, “Зовнішня політика і оборона. Європейський україноцентризм та сильна держава”, “Крим і Севастополь. Встановлення Конституційного порядку та забезпечення стабільного розвитку”.

Мету та завдання націоналістичної сили повністю відображено у постулатах “Програми захисту українців” та проекти Національної Конституції України. Приоритетними напрямками діяльності партії є розбудова економічної та військової потуги України, відновлення історичної та соціальної справедливості, захист культурної ідентичностіукраїнців, знищення паразитарної олігархічної системи і перетворення держави з об'єкта міжнародної політики на суб'єкт.

Наша основна ідея – побудова могутньої Української держави на засадах соціальної та національної справедливості, яка займе догідне місце серед провідних країн світу. Влада для нас – не самоціль, а лише інструмент реалізації національної ідеї.

На сьогодні понад 20 тисяч українців є членами ВО “Свобода”, а партійні організації діють на всій території України. Закордонні осередки прихильників “Свободи” організовано діють в США, Канаді, Португалії, Іспанії, Чехії, Німеччині, Австрії, Італії, Великій Британії та інших країнах.

Всеукраїнське об'єднання “Свобода” очолює Олег Тягнибок. Упродовж всього життя сповідує ідеологію соціального націоналізму: “У моєму розумінні націоналізм – це нелише ідеологія. Це стан душі, вища форма патріотизму. Такий, знаєте, дієвий патріотизм, який не обмежується, наприклад, підтримкою національної футбольної команди чи підняттям ldquo;за Україну” бокалом шампанського. Справжні націоналісти готові жертвувати заради своєї країни, свого народу багатьма благами. Націоналізм – це любов до свого, яке ми прагнемо зберегти та примножити”.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: