Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Клуб Життя (студія мотузкових практик)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(067)... показати телефон
+38(063)... показати телефон (AlfaGravity, мотузкові практики, тренажер "Правило")
Посилання:
Часи роботи:
За попередньою домовленістю
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
За останні 6 місяців –17 людей.
Про компанію:
Студія мотузкових практик – оздоровчий комплекс нехитрих вправ відновить здоров'я, заспокоїть розум та поверне життєві сили.

Головний принцип виконуваної техніки - природна взаємодія тіла та гравітації.
За рахунок комплексного статодинамічного навантаження протягом заняття Ви опрацьовуєте всі основні групи м'язів, зв'язки та сухожилля.

Особливістю заняття на «Віровочках» є фраза: «Таке враження, що працювали ті м'язи, які не задіяні при стандартних силових навантаженнях в альтернативних тренувальних процесах».

З досвідом, адаптацією до навантажень та специфікою гравітаційних вправ, Ви зауважите, що «відкривається друге дихання і включається здатність медитувати під час заняття». Це якраз і є та унікальна особливість Alfa Gravity, коли тренування проходить за активного Альфа – режим мозку.Саме в цьому режимі відбувається відновлення та корекція нейронних зв'язків головного мозку, омолодження організму, розвивається адаптивність та стресостійкість. Водночас Ви отримуєте комплексний фізіотерапевтичний ефект.
Послуги:
Ефект від гравітаційних практик:
- Розтяжка
- Витривалість
- Психосоматика
Додаткова інформація:
Студія мотузкових практик пропонує оздоровчі тренувальні заняття, засновані на управлінні власним тілом у гравітаційному «підвішеному» стані.
Особливістю занять на «Верьовочках», Alfa Gravity є нестандартний стан тіла. Воно в буквальному сенсі підвішене, немає твердої опори під ногами, і в цих умовах формується передумова для нашого тіла по-новому реагувати на навколишній простір. При цьому ще потрібно виконувати певні силові вправи.
При регулярних заняттях гравітаційні практики дозволяють практично досягати стану нестандартного сприйняття себе у тривимірному просторі, провокуючи відновлення та нормалізацію нейронних зв'язків головного мозку.
Як наслідок – пробудження організму до активного та позитивного способу мислення, вивільнення незадіяного раніше у повсякденному житті тароботі, навчанні людського ресурсу, відкриваючи нові перспективи для життєдіяльності.
Ми пропонуємо наступні види занять у нашій студії:
Альфа Графіті, Мотузки — унікальна система гравітаційних вправ, що повноцінно поєднує в собі фізичне опрацювання тіла та психоемоційну корекцію.
Тренажер «Правило» — заснований на багатовіковому досвіді, чудодійний тренажер забезпечує якісну розтяжку тіла та активізацію енергетики людини.


Також запрошуємо Вас відвідати наш БЛОГ.
Приходьте! Завжди будемо Вам раді!
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: