Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Стоматгарант (стоматологічна клініка)

"ТЕСЛА" (сімейна клініка)

Меню компанії:
показати
Новина за 01-11-2018  |  6 років тому!

ВПЕРШЕ В ЧЕРНІГОВІ! PRP-терапія для лікування ортопедичних захворювань

ВПЕРШЕ В ЧЕРНІГОВІ! PRP-терапія для лікування ортопедичних захворювань
НОВА ПОСЛУГА! ВПЕРШЕ В ЧЕРНІГОВІ!ІН’ЄКЦІЇ ПЛАЗМИ ЗБАГАЧЕНОЇ ТРОМБОЦИТАМИ.

PRP-терапія (від англійского Platelet Rich Plasma) - ін'єкції плазми збагаченої тромбоцитами. Достатньо новий метод лікування розповсюджених ортопедичних захворювань (і не лише ортопедичних).
PRP являє собою насичену тромбоцитами, факторами росту, сироватку крові, яка прискорює процес відновлення. Введення PRP в пошкоджену область стимулює процес регенерації, зніміє запалення, прискорює загоєння гострих травм та полегшує хронічні.
Як працює PRP-терапія?Якщо людина порізала палець, то організм одразу направлює до даної зони велику кількість тромбоцитів. Проводячи PRP-терапію у клініці "ТЕСЛА" лікар посилює цю природнью реакцію, вводячи додаткові тромбоцити у вражену
ділянку тіла. Зважаючи на те, що збагачена тромбоцитами кров береться у самого пацієнта, така процедура є безпечною і не викликає реакції відторгнення. Окрім цього, в плазмі крові містяться вітаміни, ферменти, гормони і білки, які також надають позитивний вплив на пошкоджені тканини.
Показання до PRP-терапії:⇨ артрози⇨ коксартрози⇨ розриви, надриви зв'язок та м'язів⇨ тендопатія сухожиль⇨ запальні процеси в суглобах⇨ артрити і остеоартрити⇨ остеоартрози⇨ періартрити та ін.
PRP-терапія допомагає швидше позбутися больового синдрому. В результаті процедури знімається м'язовий спазм, швидко відновлюються тканини, збільшується амплітуда рухів в суглобах, реабілітація пацієнта займає меншу кількість часу.
Запис за телефоном нашого контакт-центру:☎️ 0462 93 00 70☎️ 093 567 68 78
Небагато реклами Чернігова: