Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна" (Чернігівська філія)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(0462... показати телефон (Приймальня)
+38(067)... показати телефон (Директор)
+38(099)... показати телефон (Директор)
+38(093)... показати телефон (Зам директора)
+38(068)... показати телефон (Приймальна комісія)
Посилання:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1700
0900
1700
0900
1700
0900
1700
0900
1700
X X
1300
1400
1300
1400
1300
1400
1300
1400
1300
1400
X X
Директор:
Купріяненко Володимир Петрович
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 3 людей.
Минулого місяця - 2 людей.
За останні 6 місяців –6 людей.
Про компанію:
Університет "Україна" - єдиний вищий навчальний заклад інтегрованого типу, відкритий для молоді неоднакового рівня підготовки, диференційованих соціальних можливостей та різного стану здоров'я. Він свідомо взявши на собі місію вчити людей із особливими потребами. У цьому є його унікальність.

Місія університету: якісна доступна вища освіта для людей, які прагнуть повної особистісної самореалізації на користь суспільства.

Мета університету: надання вищої освіти всім бажаючим, у тому числі молоді з особливими потребами, через впровадження нових освітніх технологій.

Цілі: створення та організація системи підготовки та перепідготовки фахівців різного рівня кваліфікації в галузі ринкової економіки, сфери соціально-правового забезпечення, фінансово-господарської діяльності підприємств та установ, в першу чергу - з числа інвалідів та осіб з обмеженими можливостями, особливотих, хто постраждав внаслідок Чорнобильської катастрофи, локальних конфліктів, воєн та надзвичайних ситуацій; розробка у процесі навчання методів реабілітації інвалідів; адаптація випускників університету до конкретних умов виробництва через створення інтегрованого закладу (навчально-виробничого комплексу), постійного навчання, досліджень, консалтингу та посредництва.
Послуги:
- мобілізація можливостей державних, комунальних, приватних та відомчих установ та закладів освіти, виробничих структур, громадських організацій, фондів та фізичних осіб для формування наукової, навчально-реабілітаційної бази навчання та виробництва та перепідготовки спеціалістів, в першу чергу - з числа інвалідів;

- створення, відбір та впровадження таких методик та технологій навчання, які б забезпечували поєднання навчального процесу з виробничою діяльністю, науковими дослідженнями та заходами з адаптації спеціалістів до повноцінної життя, вивчення ними сучасних методів управління та підприємництва;

- сприяння перенавчанню та постійному підвищенню професійного рівня всього працездатного населення України;

- створення науково-методичного інформаційного центру для координації діяльності регіональних та галузевих закладів освіти, а також для досліджень у напрямі співробітництва таадаптації інвалідів у навчально-виробничій сфері;

- впровадження дистанційних технологій навчання для всього населення України;

- проведення фундаментальних та прикладних наукових досліджень із гуманітарних, природничих, технічних та інших напрямів науки та культури.
Додаткова інформація:
В університеті проводиться науково-дослідна робота, визначено напрями пріоритетних наукових досліджень, створено наукові школи, працює Центр високих технологій, до складу якого входять 6 науково-дослідних інститутів та центрів. З метою кардинального покращення якості освіти створено загальноуніверситетські науково-методичні об'єднання, потужний видавничо-друкарський комплекс та власна аудіовідеостудія займаються виготовленням навчально-методичного забезпечення. Налагоджено співробітництво з українськими, іноземними та міжнародними установами та навчальними закладами.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: