Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Beetroot Academy Chernihiv

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
natata157
В соціальних мережах:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
1800
1000
1800
1000
1800
1000
1800
1000
1800
X X
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 5 людей.
Минулого місяця - 3 людей.
За останні 6 місяців –16 людей.
Про компанію:
Beetroot Academy Chernihiv – це сучасна шведська школа, яка готує тебе до справжньої кар'єри в ІТ. Ми займаємося не лише розробкою програмного забезпечення, а й розвиваємо таланти.

Наша мета – допомогти тобі стати найкращою версією самого себе та закласти міцний фундамент для майбутньої кар'єри.

Понад 70 відсотків наших випускників продовжили успішно працювати у сфері ІТ.
Послуги:
Front-End Розробка
Web Design
Back-End Розробка
WordPress + WooCommerce
Додаткова інформація:
Beetroot Academy — це некомерційний навчальний підрозділ Beetroot — шведсько-української ІТ-компанії з клієнтами у більш ніж 20 країнах світу.

Рівень працевлаштування — 70%

Кожна кар'єра починається з першої роботи, і ми робимо все можливе, щоб допомогти тобі отримати її:

— Ми співпрацюємо з місцевими ІТ-компаніями, які шукають талановитих випускників.
— Ми забезпечуємо тебе чудовим портфоліо, яким не соромно похвалитися перед роботодавцями.
— Ми допомагаємо тобі зорієнтуватись на ринку ІТ-вакансій.

І у нас непогано виходить: 70% наших випускників успішно знаходять роботу в ІТ протягом 6 місяців після закінчення курсів

Навчання на основі потреб ринку

У сфері ІТ досвід — це головне. Роботодавці хочуть, щоб розробники відразу включалися до проектів та вирішували складні проблеми, а цьому можна навчитися тільки здосвідом. Саме тому, понад 100 годин у класі присвячені практичним заняттям. Разом із досвідченими викладачами група студентів стає справжньою командою, яка працює над реальними проектами. Теорія вивчається окремо через веб портал.

Наш тісний зв'язок із компанією Beetroot допомагає нам здійснювати такий підхід. Beetroot постійно надає нам свої недавні проекти як приклади. Завдяки цьому, у тебе є можливість отримувати найсвіжіші та найпопулярніші на ринку навички.

Два жовто-блакитні прапори

У нас були вагомі причини заснувати першу Академію у Полтаві. Так само, міжнародні компанії мають вагомі причини приймати на роботу наших випускників. Працюючи в Україні, Beetroot Academy безпосередньо координується шведами — ми знаємо міжнародний ринок як свої п'ять пальців та навчаємо наших студентів міжнародним стандартам веб-розробки. А якщоТи хочеш дізнатися, що таке шведська домашня атмосфера, приходь до нас у гості. Ти не пошкодуєш!

Ми — некомерційна організація

Наш стартовий майданчик — Beetroot — успішна ІТ-компанія родом із Швеції. Але, на відміну від Beetroot, ми не маємо комерційних цілей. Ми прагнемо покращити наші результати, а не збільшити прибуток. Ми хочемо, щоб люди розвивалися та будували нову кар'єру, і ми хочемо, щоб суспільство, в якому вони живуть, розвивалося разом із ними. Щоб не згаяти нашу місію з поля зору, ми вирішили працювати як некомерційна організація. Гроші студентів не затримуються у кишенях власників чи інвесторів. Натомість, ми постійно ре-інвестуємо прибуток, щоб покращити умови навчання.

Повний пакет

Пам'ятаєш той день, коли ти зрозумів, що школа не вчить тебе тому, що потрібно в реальному світі? Ми також пам'ятаємо та намагаємось бути іншими. Наші курсивключають все, що тобі потрібно знати для реальної роботи в ІТ. Окрім дуже практичної, базової освіти, ми пропонуємо уроки англійської мови, а також консультації експертів HR, які допоможуть пробратися крізь джунглі ринку ІТ-вакансій.

Рідкісна можливість

У нас хочуть навчатися багато, але ми вибираємо лише кількох. Тих, у кого є найбільший потенціал досягти успіху як ІТ-професіоналів. Як результат, ми отримуємо освітнє середовище, наповнене талантом та амбіціями. Наші студенти працюють у команді, створюючи навчальні позакласні групи та мотивуючи один одного ставати кращими. Таким чином, бачачи відмітку про закінчення Beetroot Academy, роботодавці наперед знають, що ці кандидати відмінно впишуться в будь-яку команду.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: