Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Будмаркет
Теплий будинок (Оптово/роздрібна торгівля обладнанням для опалення, газифікації, водопостачання. Котли, водонагрівачі, радіатори, обігрівачі, лічильники газу/води, і т.д.)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ПЛАТІНУМ»

Меню компанії:
показати
Адреса:
м. Чернігів, вул. Івана Мазепи (вул. Щорса), 66/5
Контакти:
+3809528... показати телефон
+3806746... показати телефон
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
X X
1300
1400
1300
1400
1300
1400
1300
1400
1300
1400
X X
Директор:
Борисенка Алла Василівна
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 11 людей.
Минулого місяця - 20 людей.
За останні 6 місяців –43 людей.
Про компанію:
Компанія «Платинум» була заснована групою українських інвесторів у вересні 2009 року у місті Чернігові. Головний офіс компанії розташований там і по теперішній час.

Основною ідеєю бізнесу є задоволення бажань українського споживача у якісному сегменті товару, екологічному, безпечному та довголітньому.

Розпочавши свою діяльність, було розроблено та введено на український ринок спеціальну серію кухонних мийок з високоякісної нержавіючої сталі під ТМ «Platinum». Для задоволення більш вимогливих клієнтів і у зв'язку із збільшеним спросом у 2010 році компанією прийнято рішення про введення в асортимент мийок ТМ «Germece» вироблених та імпортованих безпосередньо від сертифікованих виробників Турції.

Наприкінці 2011 року, керуючись новими тенденціями ринку, приймається рішення про запуск нового напрямку та відкриття відділу «Люстр» під ТМ«Sirius», спільно з Європейськими заводами-виробниками і тісно працюючи з дизайнерськими бюро.

Активно розвиваючи асортимент та постійно працюючи над удосконаленням своєї продукції в найкоротші терміни компанія вийшла в лідери з продажу кухонних мийок та люстр.

Осінь 2014 позначила нові горизонти для компанії: підвищення тарифів на електроенергію, екологічна ситуація та інші аспекти дають привід задуматися керівництву компанії над цим питанням. В результаті чого відбувається запуск абсолютно нового напрямку діяльності – світлодіодного освітлення. Завдяки співпраці зі світовим лідером у цій галузі компанією Leedarson Lighting у КНР розробляються та вводяться в асортимент такі продукти як: світлодіодні лампи, світильники, прожектори та інша освітлювальна продукція.

З метою розширення впливу компанії влітку 2015 приймається рішення про відкриття додаткового філії впортовому місті Одесі, а також створення окремих торгових команд в інших областях України. 2016 рік - відкриття філії у м.Львів та представництва у м.Харків, початок власного виробництва гранітних мийок, люстр.

На даний момент компанія працює із заводами, фабриками та компаніями – постачальниками з таких країн як: Туреччина, КНР, Італія, Франція та Німеччина. Асортимент компанії налічує більше п'яти тисяч товарних позицій, які постійно присутні та оновлюються на собственних складах, що дозволяє вчасно та оперативно реагувати на запити наших покупців. Власний транспорт і відточена логістика дають можливість у найкоротші терміни доставляти продукцію у найвіддаленіші уголки нашої країни.

Згуртований та дружній колектив, що налічує понад сотню професіоналів, дає впевненість швидкого розвитку компанії в майбутньому.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!