Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Cтудія дитячого розвитку "Інтелект" (дитяча студія)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(063)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
Минулого місяця - 2 людей.
За останні 6 місяців –91 людей.
Про компанію:
Ми пропонуємо батькам допомогу у розвитку дітей шляхом проведення розвиваючих зайняти різних напрямків, таких як хореографія, шахи, іноземна мова, їдетика. Наші викладачі – виключно кваліфіковані спеціалісти з професійним освітою, досвідом роботи та медичними картками. Ми не маємо випадкових людей. Наприклад, викладачі з шахів – виключно майстри чи кандидати у майстри спорту з шахів, які мають досвід роботи з дітьми. Викладачі з хореографії – професійні хореографи, які тренують групи та виступають на фестивалях за кордоном. Викладачі англійської мови – професійні педагоги, що використовують найновіші технології навчання. Викладачі з ейдетики – кваліфіковані спеціалісти, що відвідували тренінги та вдосконалювали свою майстерність не тільки в Україні, а й за кордоном.
Послуги:
Англійська мова
Гурток Шахи
Хореографічний гурток
Ейдетика
Додаткова інформація:
Перебування в нашій студії дозволить дитині познайомитись з чарівним світом нових ворожень. Під керівництвом провідних фахівців діти спробують собі у різних ролях. Дітлахів також чекають цікаві тренінги, презентації командних ігор, вікторини. Заняття нашої студії – це
 радісні заняття у розвиваючому форматі з індивідуальним підходом до кожної дитини;
 робота з індивідуальними задатками та сильними сторонами особистості дитини, формування здорового характеру;
 абсолютно новий підхід до навчання, опора на внутрішні таланти та природну геніальність, унікальна авторська технологія та методики, добрі умови для особистісного розвитку.

Всі діти – талановити. Одні – гарно танцюють, інші –; гарно співають. Науковцями доведено, що всі діти – ndash; талантливі від народження. Головне завдання для нас, батьків, не зруйнувати ті обдарування, які є у наших дітейнародження. Бо ми через побутові справи часто не помічаємо проявів дитячих талантів. Ми кажемо: «Не грайся їжею, не роби корабликів із хліба, не бався маминим одягом». Так, це вірно, але ми відбиваємо підсвідоме бажання дитини розвивати свої таланти. Ми поможемо вашій дитині виявити свій прояв таланту, щоб у майбутньому, вибравши певний вид позашкільних зайнять, дитина вибрала вірний шлях розвитку свого таланту.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!