Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Terrasse (жіночий одяг)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(093)... показати телефон
Посилання:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
За останні 6 місяців –1 людей.
Про компанію:
Terrasse – це новий магазин італійського одягу для жінки зі свіжими поглядами, яка цінує практичність та функціональність, а також елегантність та має гарний смак. Для дівчат речі є не просто засобом захисту від холоду чи вітру. Це вірний спосіб виявити свою індивідуальність, виділитись із натовпу. У новій колекції використовується різноманітність тканин, безліч відтінків, кольорів, що підходять для будь-якого випадку. Колекція створена для вільної жінки, яка знаходить натхнення у житті імператорських міст Європи, яка ступає за відтінком богемної романтики – все зроблено в Італії – що робить лінію ще жіночнішою.

Унікальна елегантність, неповторність дизайну та уважне ставлення до найдрібніших деталей.

Креативний підхід найкращих кутюр'є марки IMPERIAL та Gil Santucci вносить нове дихання вишуканості та стриманості у кожну деталь. У новій колекціїпоставлено акцент у напрямку унікальності, головна ставка на індивідуальність та ексклюзивність, хитрощі аксесуари, елегантний одяг.

Ці популярні бренди італійського жіночого одягу приваблює своєю жіночністю та чарівністю у чудових виробах. Чудова якість, струмені, як весняний струмок, сукні, різноманітні кольори, стильні джинси та штани, піджаки, елегантні штани та повітряні блузки для стильної дівчини з вишуканим смаком, яка крокує у ногу з модою. Створені образи в нашому магазині змусять вас відчути частиною показу мод великих італійських дизайнерів. Жіночий одяг з Італії відрізняється високою якістю, при цьому вартість має помірну за стильні речі відмінної якості.

Розкішна класика завжди є актуальною. Італійський модний жіночий одяг відрізняється плавними лініями, небувалою універсальністю та елегантністю. У виробництвівикористовуються переважно натуральні матеріали, так як вони мають високі показники гігроскопічності та терморегуляції. Бавовна, шовк, шерсть, кашемір, а також віскоза та трішки акрилу, який має особливу перевагу – він не мнеться. Це основний набір матеріалів, якими орудують майстерні майстри.
Послуги:
Жіночий одяг
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: