Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

AURUM (ювелірні прикраси)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Посилання:
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
без перерви
Знижки, програми лояльності:
інше
при покупці від 1500 грн
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
За останні 6 місяців –10 людей.
Про компанію:
Компанія «KSD AURUM» - це всеукраїнська мережа мультибрендових ювелірних магазинів, історія якої почалася понад 15 років тому.

Основа філософії бренду – вишуканий асортимент, здатний задовольнити побажання шкірного клієнта. Завдяки детальному підбору виробів із кращих колекцій заводів - виробників України, у мережі «KSD AURUM» Ви знайдете індивідуальне прикрасу, здатне створити неповторні емоції від володіння нею.

Зараз мережа налічує більше 40 магазинів по всій Україні і швидко розвивається, щоб бути ближче до улюблених клієнтів. Професійні консультанти, знавці ювелірної історії, допоможуть гостям підібрати прикраси, які відповідають їх характеру та темпераменту та наголошують на індивідуальному стилі.

Ми раді запропонувати Вашій увазі великий асортимент виробів з дорогоцінних металів класичного та сучасного дизайну, а також, ювелірні прикраси зі вставками здорогоцінних, всіх видів напівкоштовних та штучних каменів.

Чудові ювелірні вироби не залишатимуть байдужою жодну представницю прекрасної статті. Ви без зусиль зможете підібрати для себе вишукані ювелірні прикраси. Різноманітність сережок, всіляких підвісок, кулонів та кілець вразити і приємно здивує любительок ексклюзивних ювелірних прикрас. У моделях використовуються діаманти, рубіні, смарагди, сапфіри, гранати, олександрити, цитрини, топази та інші камені, які, безсумнівно покращувати мінливий настрій прекрасних жінок.

Також у мережі магазинів «KSD AURUM» представлені аксесуари для чоловіків - персні, запонки, затискачі та шпильки для галстука, виконані із золота та срібла з дорогоцінними каміннями.

Ювелірна компанія «KSD AURUM» - найкращі колекції від українських виробників!
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: