Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Купи.кн.уа (Інтернет магазин Чернігова)
АРМ-ТЕК (Відеоспостереження. Охоронна та пожежна сигналізація. Контроль доступу та облік робочого часу. Переговорні пристрої, домофони)
ОСНОВА™ (Кабельний оператор)

Інтернет магазин "BabyGps" - Дитячий годинник з GPS (Інтернет магазин)

Меню компанії:
показати
Адреса:
м. Чернігів, просп. Перемоги, 62 вхід зі зворотного боку будівлі
Контакти:
+38(096)... показати телефон
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Безготівковий розрахунок
Інтернет банкінг
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
1800
1000
1800
1000
1800
1000
1800
1000
1800
X X
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
За останні 6 місяців –8 людей.
Про компанію:
Сучасний шалений ритм життя змушує нас ще більше турбуватися про безпеку наших дітей. Проводячи майже весь свій час на роботі, ми не завжди можемо провести дитину до школи і забрати її додому після спортивних занять або ж відвести в дитячий центр на день народження до коханого друга і т.д.

На щастя, розвиток технологій не стоїть на місці і те, що ще кілька десятиліть тому здавалося нереальним диво-винаходом сьогодні може стати надійним помічником для кожного батька. Ще двадцять років тому ми не чули навіть про мобільні телефони, не кажучи про смартфони та інші гаджети. Сьогодні ж практично всі першокласники можуть похвалитися наявністю телефону.

Батьки купують дитині цей засіб зв'язку, будучи впевненими в тому, що телефон допоможе проконтролювати та захистити дитину в небезпечній ситуації. Однак на практиці дитина використовує гаджет як розвагучас занять у школі. Найчастіше модний дорогий телефон може спровокувати пограбування вашого чада. Гідною заміною традиційного мобільного телефону стане дитячий годинник з GPS.

Дитячий годинник з GPS маячком чудово справляється із завданнями контролю та оповіщення. При цьому вони дозволять дитині забути про те, що відбувається на уроці, захопившись віртуальною грою. Такий годинник надійно кріпиться на руці і може стати улюбленою прикрасою сина (дочки).

Розумний дитячий годинник - найкращий вибір для безпеки вашої дитини. Вбудована в годинник система GPS зможе швидко визначити координати розташування власника годинника незалежно від погодних умов. Батьки у свою чергу завжди можуть дізнатися ці координати, попередньо завантаживши та встановивши на свій смартфон спеціальний додаток.

Дитячий годинник з GPS трекером дозволяє ефективно контролювати переміщення чада. Так можнадізнатися про історію переміщень. За бажанням Ви можете самостійно встановлювати межі дозволених та заборонених зон для відвідування. Якщо ваш син (дочка) виявиться не таким слухняним і вийде за дозволені територіальні межі, ви отримаєте відповідне сповіщення і зможете виправити ситуацію.

Дитячий годинник телефон мало чим поступається приватним детективам за своїми можливостями. Так, завдяки функції "прослуховування" ви завжди зможете дізнатися, що відбувається з малюком в даний момент, і як з ним звертаються в садочку, школі або на прогулянці.

Використовуйте досягнення сучасних технологій для безпеки найулюбленішої людини у вашому житті!

Інтернет Магазин "BabyGps"
Послуги:
дитячий годинник з gps, дитячий розумний годинник, smart baby watch, babygps
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!