Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
"МІКС" (Готель)

Апартаменти в центрі "Сафарі" (оренда квартир)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(093)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0800
2200
0800
2200
0800
2200
0800
2200
0800
2200
0800
2200
0800
2200
без перерви
керівник:
Олексій Володимирович
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
За останні 6 місяців –76 людей.
Про компанію:
"Вас чекає квартира у стилі Сафарі. Тепла атмосфера, затишні меблі та цікавий дизайн – відвернуть вас від буденного життя міста і занурять у загадковий світ Сафарі. Час, проведений у надзвичайній обстановці, дозволить отримати незабутні враження і зарядитися позитивною енергією на довгий час.
Завдяки якісним металопластиковим вікнам у зимовий час у квартирі завжди ДУЖЕ тепло (більше 22 градусів), а в літній час – ndash; прохолодно. Газова колонка забезпечує наявність гарячої води ЗАВЖДИ у будь-якій кількості. Повноцінна кухня дозволить приготувати улюблені страви, розігріти продукти та прийняти їжу у зручний час. Високошвидкісний бездротовий WI-FI інтернет забезпечить зв'язок зі світом. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом гарантують приємний відпочинок та спокійний сон. М'який диван та журнальний столик допоможуть комфортно провести час під час перегляду ТБ передач,за чашкою улюбленого чаю. Крім цього ви зможете скористатися пральною машиною, феном та праскою. Посуд, прилади, рушники, ванни завжди у вашому розпорядженні. Розміщення до 3 осіб (2+1).
"
Час поселення з 14:00, час виселення до 12:00. Святкування та заходи заборонені. Куріння лише на балконі. Обмеження віком від 24 років. Наявність паспорта є обов'язковою. Для зарубіжних гостей зручніше зв'язуватися по Viber та WhatsApp. Надаються документи. Існують інші варіанти bestrent.weebly.com
Будинок знаходиться в центральній частині міста, навпроти магазину Прогрес. Зручна розв'язка громадського транспорту, зупинка автобуса Чернігів-Київ, розважальні заклади, кафе та ресторани, супермаркети та магазини, історична частина міста – ndash; все це знаходиться поряд, менше 5 хвилин пішого ходу. Добросерді господарі завжди підкажуть маршрут длямандрівників, які розкажуть про родзинки міста, дадуть відповідь на ваші запитання.
Послуги:
оренда квартир подобово
оренда квартир погодинно
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: