Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Музторг (Салон-магазин)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Адреса:
м. Чернігів, вул. 77-ї Гвардійської дивізії, 1-в ТРЦ Hollywood, 2-й поверх, навпроти Multiplex
Контакти:
+38(044)... показати телефон ((багатоканальний))
Посилання:
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
без перерви
Режим роботи салону: Пн-Нд: з 10:00 до 21:00 без перерви.
Знижки, програми лояльності:
Знижка у певні дні
"Чорний понеділок у ТРЦ Hollywood" Щопонеділка у нас знижка 10% на весь асортимент, окрім медіаторів!
Знижка за умови -
Музичним організаціям та шкільним установам знижка 10%
Накопичувальні дисконтні програми
Купуючи від 300 грн ви можете отримати дисконтну накопичувальну знижку на будь-який товар у нашому магазині! Також, Вашою знижкою можуть користуватися ваші друзі, знайомі. Просто заповніть анкету, залишіть свій номер телефону та від 5000 у вас буде 5% знижки! Максимальна накопичувальна знижка складає 10%!
Сезонні знижки
Новорічні знижки 20,17% З 6 грудня до 15 січня заходьте до нас на muztorg.ua, купуйте музичні інструменти за новорічними знижками! На кожен другий товар у чеку ви отримуєте знижку 20,17%! * Знижка надається на товар менший за вартістю; * Акція діє з 06.12.2016р. по 15.01.2017р.; * Акція діє лише в інтернет-магазині muztorg.ua; * Акційна знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями. Розповісти друзям
Знижка за умови -
Не забудь привітати! Відчуйте себе чиїмось особистим Ангелом у передноворічний час. Долучіться до збирання подарунків для дітей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. На Новий Рік вони так чекають на диво! Давайте створимо його разом! До 31-го грудня у нашому магазині за адресою м.Київ, вул.Костянтинівська, 15А та м. Чернігів, вул. 77-ї Гвардійської Дивізії, 1в ТРЦ «HOLLYWOOD» організовано пункти збору старих музичних інструментів та іграшок. Усі зібрані подарунки обов'язково будуть передані до дитячих будинків, а для заохочення Ви отримуєте знижку -1% на будь-який товар у нашому магазині. Більше іграшок = більше знижок! * Акція діє з 30 листопада до 31 грудня 2016 року; * Акція діє у магазинах МузТорг м. Київ та м. Чернігів; * Акційна знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями; * Максимальна знижка -20%.
Сезонні знижки
Вибери знижку сам! З 30 листопада по 31 грудня у наших магазинах МузТорг у Києві та Чернігові Вас чекає ялинка зі знижками! Купити товар зі знижкою дуже просто: - Вибираєте товар, - Підходьте до ялинки, вибираєте скретч карту, - стираєте захисний шар і отримуєте знижку -2%, -7%, -17% або -20%! * Акція діє з 30 листопада до 31 грудня 2016 року; * Акція діє у магазинах МузТорг м. Київ та м. Чернігів; * Акційна знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями.
Повідомте, що ви знайшли інформацію на сайті «Map.cn.ua - Карта Чернігова»
та отримайте знижку – 10%
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –22 людей.
Про компанію:
Музичні інструменти в мережі МузТорг – це найпопулярніше обладнання, широкий асортимент та доступні ціни. Купити гітару, піаніно, ударне чи звукове обладнання тепер набагато простіше. Магазин МузТорг приділяє особливу увагу якості обслуговування та гідному асортименту товарів. Чимало для нас означає постійна активність – акції, майстер-класи, навчальні семінари та відеоролики адресовані нашим покупцям. Піаніно, синтезатор, ударна установка, електрогітара або студійне обладнання – це далеко не всі інструменти, які ми пропонуємо у нашому магазині. Музичні інструменти – це наша робота і ми розширюємо асортименти щодня, працюємо над наповненням нашого каталогу інформацією та знімаємо нове відео з любов'ю до наших покупців. Купити гітару на будь-який смак і в різній ціновій категорії Ви можете в Києві, Донецьку, Одесі, Харкові,Дніпропетровську, Львову чи Полтаві. Ми швидко доставляємо замовлення до будь-якого населеного пункту України.
Небагато реклами Чернігова:
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: