Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Гуртівня мебліва (магазин-склад)

JYSK (товари для дому)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(073)... показати телефон
0800 20-... показати телефон
Посилання:
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
1000
2000
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
За останні 6 місяців –2 людей.
Про компанію:
Магазин JYSK пропонує широкий вибір товарів для дому. В одному місці можна купити абсолютно все, що потрібно для дому: меблі для спальні, вітальні, кухні, ванної, товари для сну (матраци, ковдри, подушки, постіль), товари для вікон (фіранки, штори, ролети, жалюзі), предмети декор.

У весняно-літній період магазин пропонує широкий вибір товарів для саду: меблі в різних стилях та з різних матеріалів, горщики для квітів, ліхтарики. Також тут можна придбати товари для активного відпочинку: намети, матраци, барбекю, сумки-холодильники, батути, гамаки, ігри, які цікаві не лише дітям, а й дорослим.

JYSK – це міжнародна мережа магазинів для дому. Її перший магазин було відкрито 1979 року в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK є великою міжнародною групою, що налічує понад 2 200 магазинів у 37 країнах світу, переважно вЄвропі. В Україні бренд JYSK представлено з 2004 року.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів у категоріях товарів для сну, домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. Скандинавський стиль та різноманітна продукція датської компанії JYSK користується популярністю серед мешканців усіх областей України.

Сьогодні в Україні працює 28 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську та Чернігові, а також онлайн-магазин www.jysk.ua.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!