Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Магазин професійної косметики для волосся. Центр комплексного обслуговування салонів краси "Ducastel". (Інтернет-магазин, офіс-магазин)

Bora Bora (салон краси та студія засмаги)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(099)... показати телефон
+38(073)... показати телефон
Посилання:
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
без перерви
Знижки, програми лояльності:
Знижка у певні дні
вівторок - French та місячний манікюр. Середа - 10% на перукарські послуги.
інше
знижки для співробітників гіпермаркету "ВІДЕННЯ" - 10%
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 7 людей.
Минулого місяця - 7 людей.
За останні 6 місяців –21 людей.
Про компанію:
Мрієте виглядати як справжня голлівудська красуня, а часу на себе ніколи немає? Доводиться вибирати: сходити на манікюр чи педикюр? Фарбування чи просто стрижка? Тепер вибирати не доведеться, адже Ви нарешті встигнете все! У салоні краси "BORA BORA" професійні майстри зроблять 4 процедури одночасно. І лише за годину!

Економимо час
Сучасній жінці сьогодні треба встигнути все. Турбота про дітей, успішна кар'єра, затишок у домі. Нам потрібно встигати з прибиранням, пранням та прасуванням. Так, і бажано готувати мінімум як шеф-кухар елітного французького ресторану. Ах, ну і як же тренінги та семінари за професією та для саморозвитку? Плюс спортзал для здоров'я. Стоп. Ми ще хочемо бути привабливими для протилежної статі!
Не дивно, що за такого навантаження жінці доводиться жертвувати своїм часом. На шкоду собі, звісно. Адже на добу не 48 годин...
Салонкраси "BORA BORA" заявляє: більше жодних жертв! Якщо у вас є 1 година – ми зробимо 4 процедури одночасно! Економія часу – у 4 рази. Ну а після – сміливо підкорюйте кар'єрні вершини чи серця! Доведено, що навіть із генеральним прибиранням доглянута жінка впорається швидше!

Майстерність та якість
"BORA BORA" подбала про комфорт своїх клієнтів. Дороге італійське обладнання, французькі барвники, американські лаки та гель-лаки – це необхідна якість відмінного салону. Італійський клімат, швидкі LED-сушіння для гель-лаків, потужні фени та сучасні автоматичні плойки – все для прискорення салонних процедур!
Колектив салону молодий та амбітний. Усі майстри пройшли стаціонарне навчання за своєю спеціальністю. Раз на три місяці відвідують курси підвищення кваліфікації. Серед колективу салону краси "BORA BORA"є переможці конкурсів перукарського мистецтва. Наприклад, Горбатюк Юлія – переможець "Битви перукарів 2015", в якій брали участь 14 салонів. І майстри з 15-річним досвідом роботи – Демешко Олена та Сусло Людмила.

Здоровий режим
Для того, щоб захистити своїх клієнтів від усіляких неприємностей, "BORA BORA" використовує сучасну сухожарову шафу італійської фірми "Черіотті". Після манікюру або педикюру інструменти проходять термічну обробку за 200 градусів Цельсія. Тільки цей захід нейтралізує ВСІ можливі бактерії та віруси. І Ви можете бути абсолютно спокійними за своє здоров'я в салоні "BORA BORA".

Справжнє сонце
Гордість салону "BORA BORA" – найкращий німецький солярій MegaSun T230. Якщо Ви дійсно хочете засмагнути, а не просто витратити час і гроші, тоді приходьте до "BORABORA". Вартість хвилини у найкращому солярії в місті – всього 3,50 грн., при купівлі абонементу.

Приємна ціна
Думаєте, Ваш бюджет не потягне відвідувати дорогий салон "BORA BORA" Аж ніяк! Найприємніше в цьому все, що ціни тут нижчі, ніж у середньому по місту. Порахуйте самі: манікюр з покриттям гель-лак – 145 грн, педикюр – 100 грн, а жіночі стрижки – від 40 грн!

Відмовляти собі у бажанні бути прекрасною більше не варто. Приходьте в салон краси та студію засмаги "BORA BORA" кожен день з 8 до 22 і переконайтеся в цьому самі!
Послуги:
Салон краси та студія засмаги
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
e0979778929@**** | 16.06.2021 14:44:40 | ip: 195.242.114.59
Лучший салон города) была тут дважды - первый раз мне «подстригли кончики» (обкромсали пол головы, разница в длине между правой и левой стороной 4см) и сделали укладку «лёгкая волна» (а по факту- пышные мелкие кудри), второй раз - маникюр с покрытием по баснословной цене, который продержался 2 дня.
Валерия | 03.07.2019 10:04:13 | ip: 176.97.5.231
Ужа давно хожу к мастеру маникюра Ирине. Только самые позитивные и приятные впечатления от работы. Рекомендую!
Ольга | 02.06.2019 19:41:36 | ip: 172.16.151.19
Салон Бора Бора оставил неизгладимое впечатление! Отвратительное обслуживание мастера маникюра Ирины!
Анастасия | 26.03.2019 15:47:25 | ip: 37.73.250.224
Здравствуйте, меня зовут Анастасия.Хочу написать слова благодарности после посещения салона « Бора Бора». Это просит прекрасное место - оазис красоты и комфорта, куда хочется возвращаться снова и снова. Это именно то место, где тебя встречают и провожают с улыбкой, делая красивым и привлекательным. Сотрудники салона- настоящие профи с опытом работы и чувством стиля. Обслуживание просто на высшем уровне.Сама атмосфера уютная и располагающая.Если хотите хорошо выглядеть и изменится к лучшему- Вам в Бора Бора!
Аліна | 26.03.2019 14:01:17 | ip: 37.73.133.89
Дівчата,ви умнічки!! Я дуже задоволена вами!!! Привітливі,усміхнені дівчатка ,які виконують свою роботу на високому рівні з великим задоволенням!!! Особливо задоволена роботою майстра Тетяни, майстер-перукар з великої літери!!!
Всі відгуки 48
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!