Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Купи.кн.уа (Інтернет магазин Чернігова)

Тепле Місто (інтернет магазин)

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(063)... показати телефон
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
X X
без перерви
Знижки, програми лояльності:
Знижка за умови -
ОПТ від 5 шт.
Повідомте, що ви знайшли інформацію на сайті «Map.cn.ua - Карта Чернігова»
та отримайте знижку – 10%
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 4 людей.
Минулого місяця - 4 людей.
За останні 6 місяців –13 людей.
Про компанію:
Виробництво та продаж електричних інфрачервоних килимків - це сучасна система комфортного обігріву, заснована на унікальній технології плівкової інфрачервоної «теплої підлоги».
Послуги:
Інфрачервоний теплий килимок «Тепле Місто» є енергозберігаючим електронагрівальним приладом. Він споживає менше електроенергії, ніж звичайна лампочка в люстрі, і при цьому має великий коефіцієнт корисної дії, т.к. перетворює на тепло 95% споживаної електроенергії. Він не тільки зігріває ваші ноги, а й посилює циркуляцію крові, покращуючи тим самим обмін речовин в організмі.
Пропонований електричний теплий килимок «Тепле Місто» простий в експлуатації та догляді, його варто лише підключити до розетки, і ви відразу відчуєте ногами тепло. Поверхня теплого килимка може нагріватися до 45 градусів, при цьому тепло розподіляється рівномірно по всій поверхні виробу.
Килимок виготовлений із екологічно чистих матеріалів.
Конструкція виробу Теплий килимок «Тепле Місто» складається з чохла, всередині якого розташований тонкий нагрівальнийелемент – інфрачервоний плівковий обігрівач, підключений до електропроводу з вимикачем та вилкою.
Додаткова інформація:
Варіанти використання інфрачервоного теплого килимка для обігріву ніг у прохолодному приміщенні будинку та офісу.
Щоб Ваші ноги були завжди в теплі, використовуйте килимок з підігрівом «Тепле Місто». Просто помістіть його там, де Вам або Вашим близьким потрібно додаткове тепло і включіть килимок в розетку, через кілька хвилин Ви відчуєте м'яке тепло, що зігріває. Особливо актуальний теплий килимок у холодному офісі. Розташувавши килимок на підлозі під своїм столом, Ви зможете створити індивідуальне обігрів свого робочого місця.  для сушіння взуття чи інших об'єктів.
Сухе взуття - це комфорт та здоров'я для вас та ваших дітей. Інфрачервоний теплий килимок «Тепле Місто» забезпечує м'який нагрівання, що не призводить до деформації та розтріскування, і незамінний для сушіння взуття, рукавичок, парасольок тощо.
Теплий килимок дбайливо підсушує і виключає пошкодження шкіри, клею та хутра навітьбіля найделікатнішого взуття.  для свійських тварин.
Теплі килимки можуть стати улюбленим місцем для ваших домашніх вихованців, які з величезним задоволенням облаштують на ньому своє улюблене спальне місце (не підходить для тварин, які люблять гризти, рвати, дряпати). Може також застосовуватися для обігріву тераріумів, для вирощування курчат або іншого домашнього птаха.  для підігріву ґрунту рослин вдома та в теплицях.
З килимком, що підігрівається, вашій розсаді не страшні заморозки!  для іонізації повітря.
Інфрачервоне випромінювання іонізує та не пересушує повітря, підтримує оптимальну вологість та мікроклімат приміщення.  для профілактики ГРЗ і не лише.
Теплі ноги – найкращий захист від простудних захворювань. Тепло, передане ногам, швидко розповсюджується по всьому тілу. Крім іншого електричний інфрачервоний теплий килимок «Тепле Місто» надаєпозитивний впливом геть здоров'я людини. Випромінювання термоплівки на 90% складається з променів далекого спектру інфрачервоного. Існує понад 30 захворювань та станів, які лікуються з використанням інфрачервоного випромінювання. Цей теплий килимок для всіх «теплолюбних» людей, які цінують комфорт та своє здоров'я!  для локального обігріву магазинів (кіосків, контейнерів та ін.).
Килимки з підігрівом «Тепле Місто» ідеально підходять для людей, які проводять багато часу на ногах у холодних приміщеннях (каса, примірювальні, склади та ін.)
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!